Sunday, August 29, 2010

Adik Beradikku

me,anitiaq and panditiaq..hehe aka 3 stooges
Adik beradik aku terdiri daripada 5 orang perempuan (ayat ape ni?). Memang kesian la kat Mr Zul sebab nak anak lelaki tapi x dapat huhu xde rezeki la katakan..xleh salahkan sesiape sebab die yang bagi gen x time persenyawaan kan? (lucah ke?)..walaupun aku ni anak kedua adik beradik bawah aku x pernah hayat diorang panggil aku kakak..kenape? ntah kalau diorang panggil pun aku mesti rase pelik yang amat kot nak muntah pun ade hehehe..so panggilan kakak 2 memang dapat kat kakak sulung aku la si Zulaika 2..beza umur aku dengan aku setahun je pun so aku xde la layan die macam kakak+otak die pun x matang sangat hehe senang cte kitorang semua x matang & lambat lagi kot baru nak matang hehehehehe....(kenyataan bukan rekaan k?)...
kakak
lisa

adik aku yang bongsu sekali nama die Nor Alisa Natasha(aku yg bagi nama) yang ni 12 tahun kot jarak umur dengan aku..perangai die lagi pelik binti ajaib sebab dalam kitorang ramai2 die sorang je lahir2 rambut kerinting+kulit gelap+muke photostat Mr Zul( 2 yang dorang kamcheng kot)..level of confidence budak 2 100% yang ni aku pun xtau macam mane die boleh confident yang teramat..setiap kali masuk pertandingan die mesti nak menang..huhu ade sekali 2 die masuk pertandingan lumba lari b'ganti2 pastu team die kalah sebab ade kawan die yang x kuat lari..die ape lagi bantainye hamun budak 2 dan2 2 jugak..aku x tau nak kata ape pasal perangai adik bongsu aku 2..yang aku rapat lebih skit adik bawah aku si Nadirah@Sooro@Panditiaq@Sancho dengan no 4  Wani@ChunHee@Anitiaq@Kancho hehe banyak kan name gelaran hahaha...diorang ni otak 5D korang selalu dengar 3D&4D je kan tapi dorang ni kira upgrade skit la...lawak dorang memang kaw2 to & sometimes susah nak faham..kekadang kalau dok kat rumah 2 dah lebih kurang dok kat Tg Rambutan sebab lawak sangat..hahaha...apsal aku tulis entry pasal dorang? haha sae je nak cukupkan 20 entry huhu...4/9 ni aku balik so jaga2 la korang kalau sepahkan bilik aku..kikikikikiki(gelak kururu)

No comments:

There was an error in this gadget