Sunday, August 29, 2010

Aku & komik2 kesayanganku (chewah)

antara koleksi2 ku..ni gambar lama skang lagi penuh nnt i update hehehe

Antara benda yang paling penting dalam hidup aku adalah buku2 komik aku kat rumah...mmg aku ni suke giler ar kumpul, baca & beli komik (warning: aku xkn bg pinjam komik kat sesiapa dah sebab ade orang pinjam x reti nak pulang so angan2 la korang nak pinjam kalau aku dah bawak balik & susun kat rak buku aku kat rumah). Ade je kengkawan aku kat UIA ni datang pinjam komik aku yang ni aku x kisah sangat sebab aku percaya kat diorang & diorang kalau baca memang jaga elok2 sebab tau perangai aku x leh tengok komik aku kemut skit pun aku dah nak mengamuk..huhu ganas? Aku memang ganas+cerewet kalau bab2 komik ni...Aku start kumpul komik dari sekolah rendah lagi x silap aku..time tadika aku kumpul buku warna2 je x reti aku nak baca2 ni...sampai skang bila aku kira balik mau dekat/lebih 1k gakla aku abis untuk komik semata2..membazir? bagi aku x sebab my comics are my oasis...banyak benda yang aku suke tang komik ni nak2 lagi kalau pelukis die lukis lawa2 lagilah aku respect sebab aku tau lukisanku macam cipan..paling aku suke komik Motomi Kyousuke, die lukis Penguin Prince, Mengintai Busur Beradu, Gagahnya Kelab Manik & Beast Master 1&2..jalan cerita die x bosan & lukisan die memang lawa la...lagi 1 komik Ozaki Ira, setengah orang cakap lukisan die x lawa tapi bagi aku komik yang die lukis lain sikit dari komik2 lain...lain macam mana? yang itu kite x tau (cube teka dari movie ape hehehe). Komik2 macam Dragon Ball, Detektif Conan, Detektif Q, Doraemon, Shin Chan & segala macam komik ade je kat dalam list komik aku tp mcm Dragon Ball ni aku terkilan gak la sebab banyak hilang sampai tinggal 2 buah je kat aku...haih..sedih wooo (TT.TT) Kat bilik aku 2 ade gak la komik2 Bahasa Cina akak aku & ade gak la yang aku boleh faham hehe..tau x cte Yamada Taro? Aku ade komik 2 dalam Bahasa Cina la tapi...huhu okla ckp sampai sini akhir kata My Comics My Life yeehaw!!

No comments:

There was an error in this gadget