Sunday, August 29, 2010

Bengang glr....

Hari ni x tau kenapa internet kt UIA ni lembab pastu asyik disconnect je...aku nk men petville ok? waaa kesian Arion (pet aku)...dari pagi tadi asyik problem dengan connection so aku baca la notes RKUD aku sebab esok ade mid-term tapi asal aku baca je aku terlelap macam mane ni? Aku minat sebenarnya pasal history2 ni tapi ntah tertibe plak ngantuk..adakah kerana saiz tulisan notes itu terlalu kecil? alasan....pasni aku cadang dengan Azra sengal nk pegi release tension kat Tasik huhuhu budak 2 memang tension and bosan je memanjang asal die datang bilik aku ayat bosan 2 memang kuar la...paling best lepas bagi salam ayat same die akan cakap cube teka...."mak cik ko hidup lagi ke x?"..punye sengal budak 2 aku selalu je rase nk sepak tapi takpe die kawan aku huhuhu (sebenarnye selalu je aku belasah die hehehe)....
Jay Chou

skang ni aku dengar lagu2 lama Jay Chou sambil blogging hehehe...lagu die memang aku suke ar..tabik spring la kat die boleh wat lagu2 best macam ni..aku belajar bahasa mandarin ni pun daripada lagu & drama2 kat tv huhu terer? ntah aku jenis cepat tangkap skit klu bab2 bahasa ni..huhu selain mandarin aku belajar bahasa korea and jepun skit2 dari drama2 kt tv...tp klu nk belajar bahasa jepun cepat skit aku cadangkan korang tengok anime yang ade sekali English Subs so korang dapat belajar dengan cepat & dalam masa yang sama dapat gakla sharpen your English (agakla)..ok la cukup untuk entry kali ni..till we meet again byeee
Anime: Lovely Complex..aku minat giler kat Koizumi Risa huhu

No comments:

There was an error in this gadget