Sunday, August 29, 2010

Watashino sekaii??

my family is my world (ceh) huhuhuhu :)

Mesti ade je orang yang pelik bila tengok nama blog aku ni kan? huhu aku letak nama blog aku ni Watashino Sekaii ataupun nama melayu di Dunia Saya sbb pengaruh anime dalam setiap cell tubuhku ini teramatlah kuat..hehehehe...kepada pengunjung2 blog ni selamat datang and terima kasih sebab sudi baca blog yang ntah ape2 ni hehe biasa baru start engine so x panas lagi..huhu u nak i buat isu2 hot ke?? x mau u...hehe objektif asal buat blog ni ialah (ceh) untuk mengisi masa lapang (lapang??!!) penulis...nak kata aku lapang x la jugak time first buat blog ni lusanye 2 aku ade mid-term pharmacology hehehe so memang agak2 cari nahas gak la hehe...x sebenarnye aku buat blog ni utk luah ape2 yang terkumpul dalam kepala otak aku yang susah aku nk crite kat orang lain secara terus..i'm a shy girl (tipu!!!) hehe bukan shy tapi susah skit nak crite lebih2 kat luar sebab takot masa crite 2 x sesuai ke orang x nk dengar ke makanya lebih afdal kalau aku tulis ape yang aku nak cerita dalam blog kalau sesape sudi baca, bacalah nk komen, komenlah ape2 pun aku x kisah sangat janji ape yang aku tulis ni lahir dari hati nuraniku yg kudus(chewah!!) ade gak info2 tentang Islam yang aku letakkan kat sini..2 semua aku amik dari facebook dan aku cuma jalankan tanggungjawab sebagai seorang Muslim dengan menyampaikannye di dalam blog aku yang x seberape ni la..kalau sesiapa yang membaca dan dapat manfaat..alhamdulillah...kalau sesiapa yang baca tapi x dapat feel ape2 aku cadangkan korang g bertapa kt Gunung Kinabalu k? hehehe oklah sampai sini dulu untuk entry ni...byee (^-^)v

No comments:

There was an error in this gadget