Sunday, September 26, 2010

Obsession

Obsess perkataan yang agak menakutkn(??!!) tp aku suke sbb aku agak obsess dgn sestgh bnd huhuhu antaranya:
1. komik
2. anime
3. Korean & Japanese artists
4. K-Rock & J-Rock bkn beruk ok (=.=")
aku rs sebelum ni ade gak aku wat entry psl komik aku so aku pass bhgn 2..huhuhu aku start suke anime sejak dr tadika lagi sbb dr dl aku mmg suke tgk tv huhu so x kira anime ke cartoon ke aku layan je siap gaduh2 klu sape tukar tv time aku tgh syok layan anime ngee ;p aku igt dulu time form 4/5 aku tgk Rave & Saiyuki kat AXN..mula2 Mr Zul siap kutuk2 bl aku tgk anime sbb die kata 2 cartoon keras & aku mcm bdk2 yela Jimmy Neutron pun aku layan hehe..pastu lame2 die pun join aku tgk skali siap melekat depan tv dgn aku huhuhuhu...xleh kate ape la sampai skang aku minat lg dgn anime & cartoon2 huhuhu...klu dok sorang2 kat umah & x psg laptop channel 611,smpi 616 &715 jela aku psg bila bukak tv hahahaha...fairly odd parents, Dexter Laboratory pun aku layan huhuhu...bln puasa ari 2 buka puasa sambil tgk Conan kat Astro Ceria hahaha...1 family aku tgk kot huhu
Jimmy Neutron yang aku suke huhuhuhu
Pasal artis2 korea&jepun ni lain skit..aku dl suke artis Hong Kong& Taiwan je sbb kakak aku yang bawak pengaruh ni...yela die skola cina so petang2 je bukak TV tgk cte cina..pastu tibe2 ade cte jepun kat tv so ktrg layan & trs melekat huhuhu aku igt dl aku suke Takizawa Hideaki huhuhu muke jambu glr2 hahaha xpe aku suke
Takizawa Hideaki
walaupun begitu(??), time aku masih obsess dgn cte cina kungfu, aku gile2 suke kat Takeshi Kaneshiro (sampai skang kot aku suke)..kira first love la ni haha merapu..sebab die byk b'lakon cte cina kungfu dulu2 (klu korang igt la) igt x cte kungfu yang slalu ade 2 orang budak botak? sorang gemuk sorang kurus 2? aku x ingat ape tajuk tapi dulu banyak gile cte budak 2 orang ni b'lakon..
Takeshi Kaneshiro
lps 2 igt x time skola menengah? cte Winter Sonata popular gile..huhu sampai Cik Puan Zalinah pun mminat cte 2 huhuhu...Bae Yong Jun dgn Choi Ji Woo b'lakon cte 2 smpi popularkn Pulau Nami kat Korea Selatan 2...huhuhu..minat gak kat Bae Yong Jun time 2 tp xdela smpi obsess tgk cte 2 nangis2 hahaha..sejak dr pd 2 la aku minat dgn korean artist..pastu dgr plak lagu TVXQ ( Tri-angle) minat plak lagu dorg..tgk cte Goong (mnt plak tradisi dorg)..haha smpi skang ape2 psl korea aku minat hahaha (fanatik kah?) 
J-Rock& K-Rock ni mmg dh lme gak la aku mnt..kumpulan2 mcm Do As Infinity, Heidi (br2 ni mnt), T-Rax n etc mmg menarik perhatianku (ceh)..sng ckp aku suke rock music tapi aku x suke rock kapak ok? My Chemical Romance(yg ni band org putih ok? ) pun aku suke gak..start dgn lagu Helena mmg aku glr2 suke kat dorg..br2 ni aku mnt group J-Rock yg agak Gothic, Heidi sbb diorang nyanyi lagu ending untuk Kaichou wa Maid-sama, Yokan & Loop..huhuhu best woo..
Heidi
tp mcm mne obsess pun aku dgn bnd2 ni xde la smpi aku lalai dgn tgs2 ku di bumi Allah ini (insyaAllah) bnd2 2 semua minat aku & salah satu cr nak bg aku release tension huhu...lgu2 nasyid & bnd2 Islamic pun aku mnt gak mcm skang ni popular dgn lgu2 Maher Zain, aku xde problem nk dgr nk suke dgn lagu2 die sbb mmg dh sah2 best kn? huhuhu ok la ape2 pun minat adalah sekadar minat bkn untuk dijadikan sembahan (idolization) ok? gudde byeeee :)








                  

No comments:

There was an error in this gadget