Monday, September 6, 2010

Raya


tahun ni raya bg family aku dh mcm xde makne..xtau nape...raya thn ni gak aku raya first time b'pecah, mr zul, cik puan zalinah, lisa& anitiaq blk kedah manakala aku, kakak & nadirah kat umah koh saerah(wan) aku..nak wat mcm mne, tiba2 plak mr zul tkr plan nk blk Kedah (lagi!!!!!!) tahun ni..sakit ati la gak sbb dh brape thn asyik blk kedah, koh saerah aku 2 nak ltk mne??? aku marah tp nk wat mcm mne diekn ketua keluarga.....xpe la aku rasa lg berkat klu aku dok umah wan aku dr ikut dorg sbb wan aku dh tua and ade achik aku je kat umah 2...klu aku x dtg sunyi la dorg...kt Kedah......aku x sure nk jelaskan mcm mne tp bg aku aku x gembira klu aku raya tanpa wan aku...kpd mr zul n cik puan zalinah, bkn niatku utk menderhaka tp sorry i just can't leave my beloved koh saerah just for staying at the hotel and having eid with all the relatives that i'm not really closed...plus i'm tired eating out even during first eid night...sorry..yang aku rapat sepupu fav aku Musyawwir, pak lang, pak teh, pak su M.A.T. n mak tam...sorry thn ni xdpt jmp korg..but u guys are really nice :)

No comments:

There was an error in this gadget