Tuesday, September 28, 2010

Tiring day...

Jiang Zhi Su (Joe Cheng) & Yuan Xiang Qin (Ariel Lin) in It's Started With the Kiss

Today is the most tiring day..i got EAP class in the early morning, then continue with biostatistic class..rest for about 1 hour, continue with the pharmacology lecture and end up with RKUD class which i had a quiz but kinda okay..after that i went back to my hostel..take shower..waited for break fast time..solat and then off to ECM with my lovely friend, Rafidah huhuhu...eat @ The Chicken Rice Shop..shopping @ Carrefour .. strolling ... strolling...strolling till 9.45pm then went back to IIUM...penat? mmg penat kot sebab aku tido smlm pkl 5 something sbb g lepak kat bilik Azra..huhuhu padan muka aku!! Time kat Carrefour 2, disebabkan aku dilahirkan dengan sifat ingin m'cuba yang amat tinggi, aku bantai g beli Apple milk jenama Daily Champs..sampai2 hostel aku terus la minum..punyala nak tersembur aku sebab rase die teruk yang teramat sangat sampai aku pelik orang yang keje kat company 2 x test dulu ke rase product diorang? Mmg aku rase klu kilang Daily Champs 2 depan mata aku mmg dh t'bakar kot skang..adoi sakit hati...nasib baik la aku ade bli air Mountain Dew klu x mau panas gak hati aku coz stock air kat bilik aku aku x penuhkn lg hehehehe..
air penyelamat huhuhuhu
Skang ni aku tengah cari bahan2 tambahan untuk kerja EAP aku yang masih tertangguh...ngeee ;p apa2 pun wish me luck k? gudde bye coz my body's battery life is almost 0% huhuhuhuhu need to recharge!!
p/s: aku saje letak gmbk ISWAK kat atas sebab skang aku addict dengan yg versi korea plak, Playful Kiss huhuhuhu
Baek Seung Joo( Kim Hyun Joong ) & Oh Ha Ni ( Jung Soo Min)

No comments:

There was an error in this gadget