Sunday, October 17, 2010

ASR


Semalam aku join program ASR(Amazing Spiritual Race) Volunteer Team tp aku committee under Sciences la...program ni lebih kurang Amazing Race yang korang tengok kat TV tp yang ni  Islamic skit..
Program ni start pkl 9.30am tp sebagai committee yang komited & punctual, aku dtg pkl 7.52am utk wat preparation& ape2 yang pttla..dh la dr ari sblmnye aku xtdo wat EAP makanya condition aku pd pagi tersebut amatlah teruk..huhuhu aku sakit kepala giler2 dh mcm nk lebih kurang migrain la gak tp aku gagahkan diriku utk join program ni huhuhu (ayat poyo glr) tp aku kesianla kat member2 committee yg len sbb kne keje lebih skit sbb keadaan aku ni..sob sob sorry la kengkawan....
bekas ulat utk penalti...ulat2 ni ktrg kutip manual tau kat KOS.
Kitorang kne jaga pit stop Ibadah kat KOS & task bdk2 2 ialah cara b'wuduk utk org lumpuh, cedera di anggota wuduk & wuduk Muslimah di tmpt terbuka. Sebenarnya tujuan wat task ni adalah utk bg info pd peserta2 tp klu peserta2 dh tau xpe la sbb kte sume ni kan sama2 blaja..
Mcm2 ragam manusia aku tgk tp xpela aku pk positif mungkin mereka sume dh penat sgt b'lari so mood pun x brape baik..tp ingin diingatkan juga pd mereka yang committee ni juga manusia & kami ade limited patience too nk2 lagi aku yg x brape sihat ni..ade la time2 aku dh nk meletup tp aku tahan lg..


Atas 2 gmbr Fidah & Ruby..dorg pun committee gak..kpd committee yg len sorry la aku x ltk gambo sbb xde..huhuhu suh Ruby upload dlm FB..huhuhu...have fun gak wlupun program ni agak memenatkan..ape2 pun tahniah kpd kumpulan yang menang & kpd yg x menang relax la x menang pun dpt hamper gak huhuhuhu adios (^-^)v

aku yang x sihat fizikal&mental pd hari tersebut..ngee

No comments:

There was an error in this gadget