Friday, October 22, 2010

Balik

Hari ni aku blk umah huhuhu..gembira x terkata..tp aku rs bersalah gila2 sbb kne kuar awal time klas EAP..ok sbnrnya mcm ni..lps tau esk xde klas patho, aku trs decide nk blk ari ni gak..so aku call mak aku bgtau aku jd blk..b4 klas EAP start aku call la Bulan Restu wat tempahan tiket pkl 6...tiba2 td b4 klas madam tny bl nk wat klas ganti utk 14 ari bln lps yg t'tgl..so mcm2 cdgn yg kuar..last2 madam cdg nk wat ptg td gak which mean extend class till 5.30pm..aku dh start gelabah sbb aku dh tmph tiket dgn yakin dgn akak bas 2...aku bgtaula aku xleh sbb nk blk ptg 2 gak..aku dh rs b'salah dh time 2 sbbkn aku org lain susah..stress dan2 2 gak & aku trs skt kpale..huhu aku makin lemah nmpknya...pas2 bncg pny bncg madam agree class ptg ni dgn bdk2 len manakala aku plak nnt wat personal class dgn madam huhuhu ala2 dating gitu...ngehehehe (^-^)

Pkl 4.45 aku mntk izin kuar..tp ntah mcm mne aku jd blur & trs blurted out "I'm leaving" mak aih glr poyo ayat aku...xde niat pun nk rude pas2 madam ckp la psl nnt aku kne wat klas ganti n aku plak bantai reply "ok i'll call u" hohoho apsal aku mcm kurang ajar ni? Aku rs myb sbb aku rushing sgt smpi ape yg aku ckp sume jd haru biru..Madam Mahani I'm sorry (T.T).....ckp trs terang aku mmg suke glr2 klas EAP aku ni sbb sume pun sempoi & fun to mingle with..huhuhu smpi add section ari 2 chepah bantai msg suh add section yg sme hehehe harap2 la sume dpt msk section sme ye? huhuhu..

ok tukar mood..td dlm bas aku terpk klu la ditakdirkan Allah amik nyawa aku skang sape yg akan meratapi pemergianku? ahli keluarga? rakan2? mcm mne hidup dorg lps aku xde? adakah dorg akan doakn kesejahteraan aku? brape lama dorg akan igt kat aku? pas2 aku tb2 emo jap..byk tugasan2 aku yg blm sempurna..maka ketiadaanku akan menyusahkan org lain utk siapkan ape yg tergendala...trs aku insaf & cube igt blk sepnjg 21 tahun 11 bulan 22 hari, apa amalanku yg boleh selamatkn aku dr seksaan neraka? hampir menangis aku dlm bas td tp aku thn sbb kang jd bdk pelik lg...insaf mmg insaf tp aku ni manusia yg lemah, slalu aku lakukan kesilapan...aku b'syukur sbb Allah masih beri aku nyawa maka aku masih ade ms utk perbaiki dr..InsyaAllah aku akan cube jd manusia yg lebih baik dr hari ini..

Pkl 9 lebih aku smpi kt Gombak..aku trn kt Masjid Ar-Rahmah..aku hairan apsal Mr Zul & Cik Puan Zalinah x smpi2 lg..so aku pun call la Mr Zul..Mr Zul bgtau dorg br ade kt Selayang so aku pun tggu la dpn rumah Allah 2..time2 2 gak aku pk klu aku dh ade duit nk bli rumah, aku nk rumah aku dpn masjid so sng bg isi rumah aku g masjid..bgn subuh pn sng sbb azan mst kuat klu kata dpn2 masjid kn? aku bygkn baj]hagia btol hidup aku sbb klu aku dpt rumah mcm 2, aku nk bawa Koh Saerah aku tgl dgn aku & sng die nk g masjid..InsyaAllah akan aku usahakan supaya impian aku ni tercapai...

No comments:

There was an error in this gadget