Friday, October 15, 2010

Bila nak hujung2 sem...


Aku xtau apsal sem ni mcm pendek je. Mesti ramai ckp yela dah byk sgt cuti huhuhuhu...sem ni la sem yang paling m'cabar kecekalan, mental & fizikal aku sebagai student biomed yg xleh blah...byk glr cabaran2 & assignment2 yg buat aku rs nk cekik org ..(tp siapa?) Br td dpt lg 1 assignment.."Summarize Immuno: CD8"...aku yang reka tajuk die ni..huhuhuhu sesuka ati je...time announce 2 aku dh rs nk pitam + aku mmg x sihat fizikal& mental ari ni..huhuh "hello Tg. Rambutan sy nk wat room reservation"...hadui cronic dh ni...stress mmg stree tp aku akan cube buat & look at the bright side..batch 081/082 FIGHTING!!!!

2 comments:

perindu_خلافة said...

b/p : hello, cik ade buat reservetion bilik kan. bila ea cik nak datang nak check-in!?

Norlyana Nasrin said...

"oh ye ade kemungkinan esok sy akan g tgk bilik dl..klu sy ouas ati sy trs check in ok?"
hehehe nk masuk skali x tg rambutan?

There was an error in this gadget