Tuesday, October 5, 2010

Biostat


Pukul 11 tadi sepatutnya ade quiz biostat tapi cancel sebab kawan sekelas aku pengsan tiba2 kat tangga...suspen? aku rasa nak tercabut jantung aku tengok die pengsan tadi walaupun tgk dari jauh je..dulu aku PBSM kat skola so memang aku ade niat nak g dekat die tapi bila fikirkan ramai yang dah b'kerumun & ade yang dah bagi bantuan so aku lupakan niat aku...bila Sister Nurulwahida bagitau quiz cancel, aku x rase seronok sebab kepale otak aku dok fikir kat kawan aku tadi 2..hmm maka hari ni aku xde ape2 klas & meeting dgn HOD pun cancel...
cik puan zalinah, nadirah n me
Hari Jumaat ari 2 aku balik Rawang...balik pun x rancang sebab petang 2 sebelum kelas pharmacology, cik puan zalinah bantai call tanya "x nak balik ke?"..fuh menusuk kalbu dok dengar bila mak sendiri dah tanya macam 2..aku bagi la sebab apsal aku x balik & die cakap xpe..huhu dalam hati aku dah start rasa x sedap dah...sepanjang kelas pharmaco aku dok fikir nak balik x nak..huhuhu aku mmg macam ni...skali dah abis klas aku nekad nak balik..aku tumpang Ain yang kebetulan nak kuar & bli tiket on the spot..hehe bab tiket ni plak cte len..sampai2 je kat terminal aku terus cr tiket..dgn harapan ade la tiket pukul 7.30pm ke 8.00 ke tapi punya malang nasib aku ari 2 tiket byk abis! hohoho gelak Horlicks aku...makanya aku terpaksa la bli tiket pukul 11.30pm..aku tggu kat dalam surau terminal 2 huhuhu mau lenguh badan menunggu..kat dlm surau 2 jjumpa la kawan aku, Ina yang kebetulan balik KL gak..die nasib baik dapat tiket pukul 7.30 sebab die kuar awal dr aku huhuhuhuhu nasib badan...
me n my "son" Aqlan
Aku naik bas pukul 11.27pm..+ malang aku dapat tmpt double seat & sebelah aku 2 bro..hohoho aku wat la muka poyo hahaha perasan je padahal orang 2 x kata apa...bukan apa aku ni memang malu skit klu dok dekat2 dgn laki yang bukan mahram..memang sepanjang perjalanan 2 aku xleh nak tdo sebab nak jaga jarak punya pasal...aku sampai kat Gombak (aku trn kat masjid Ar-Rahmah) pukul 3.10am..dari dalam bas aku dah nampak Mr Zul, Cik Puan Zalinah & Anitiaq tggu kat stesen bas 2 huhuhuhu sorila aku lambat..hehe mana x nye bas yang aku naik 2 bantai berenti isi minyak pun mau 30 minit pas2 berenti lagi check brake plak hmm geram tp xpe janji aku dah selamat sampai..
Sampai2 je kat umah aku tgk adik2 aku yang lain dah tdo huhuhu mmg patut pun aku sampai 3.35am kot..huhuhu..aku x terus tdo so aku layan la internet sebab takut x bangun subuh hoho...paginya aku bangun2 je tengok akak aku yang dah take over laptop aku hoho ok2..aku xksh pun..pas mandi ape sume aku makan la brunch dgn family aku..hehe byk lauk ari 2....ptg 2 aku b'tolak g umah Koh Saerah aku kat KKB huhu punya excited jmp die..tdo semalam je pas2 esoknya blk ptg 2 trs g Tesco sebab ade program derma darah..disebabkan dah lama x derma darah so aku excited gile g derma dgn adik aku si Nadirah yang baru first time nak derma..check2 darah tgk2 die pun darah O same dgn aku huhuhuu patutla kte sekepale ye dak? hehehe...disebabkan ktrg penderma yang blh kata last..kitorang x dpt rehat yg cukup..adik aku time nak balik 2 tb2 anemic & pengsan dalam keta..nasib baik la die dah suh akak aku drive klu x aku pun xtau ape jd kat ktrg..
Alisa yang rajin tolong2 kat jamuan raya..
Malam 2 plak ade jamuan raya kat dewan depan rumah aku..huhuhu utk pertama kalinya aku kuar g dewan dgn pki make-up (Nasrin pki make-up?!!!) haha saje je nak buang tabiat..huhu..aku dok semeja dengan family India yang aku pun x kenal sape tapi ape salahnye kn? sebab aku tgk org lain mcm x b'campur so bior la family kitorang campur2 hehehe...makanan ok la tapi aku x b'kenan dgn amount makanan yang disediakan sebab kesian kat orang yang datang lambat coz tgl sisa2 je..haih ape la....time jamuan 2 aku memang nak tangkap gambar anak2 aku huhu..tapi al-maklumlah budak2 klu jmp kwn2 memang b'kejor sana sini la kojenye..nasib baik la anak aku si Aqlan 2 xblh lari2 lagi so die jela yang dkt dgn Mommy die ni (hehehe gedix) makin comel anak2 aku hoho..
Aku b'tolak balik UIA ari Isnin ptg(semalam). Ramai yang tanya best ke cuti hahaha mestila best sampai ape keje pun aku x buat huhuhu biasela org bz (^-^)v
p/s: mostly gambar time jamuan raya :)

No comments:

There was an error in this gadget