Wednesday, October 20, 2010

Cik "U" dtg lg..

Td time bli mamam kat cafe, aku terserempak dgn Saar..huhu Saar tny "ko tau x blok kte ade ular?" aku yg terkejut beruk tny la "bila?" Saar ckp pg td time nk g klas biostat dorg..huhuhu die bgtau tmpt ular 2 & ape yg wat aku lg terkejut, br td aku lalu kat tmpt 2 huhuhuh alhamdulillah la ular 2 x kuar kaco aku..Saar ckp Finas nmpk ular 2 whole body huhu bsr gak la die ckp..wohohoho tkt gak tp bl di pk byk2 kali, logik gak ular 2 ade sbb skangkn raining season & klu diikutkan thn lps pun incident mcm ni jd gak almost as the same time as this year. So lps bli ape yg aku nk, trsla aku blk ke mahallah. OTW aku t'nmpk abg yg keje kat mahallah office 2 dok meninjau kwsn kejadian so aku assume still ade lg ular 2 kat situ..huhu makanya aku x kn lalu di situ smpi ade berita penangkapan ular hoho..

Kalau nk diikutkan dulu rumah aku dpn hutan kot..huhu meh aku cte skit..dl family aku dok menyewa kat Kg.Melayu, Batu 16,Rawang..wlupun mcm 2 tp aku mmg suke rumah lama aku sbb dpn umah aku hutan so tiap2 ari ade monkey show xpn binatang2 len tnjk terer..pastu ade jeram(air terjun kcik),pondok yang ayah aku wat (siap ade pintu sebijik mcm small cottage) & kolam ikan. Mmg best la..dulu aku m'bsr lbh kurang mcm bdk2 kg yg len & aku suke join bdk2 laki men bola sepak huhu tp dorg bkn slalu ajak...almaklumla aku ni perempuan..huhu sedih2..so bl ade ape2 aktiviti yg jiran aku si Boboy ajak aku join je..huhu wlupn aku slalu buli die, die jela kwn aku g ke hulu hilir..sorry Boboy..tp skang makin sombong mamat ni..haih..xpela manusia ni cpt berubah..

Disbbkn rumah aku dkt dgn hutan, makanya slalu la cik "u" ni dtg menjenguk rumah..yg paling best dl waktu kcik2 aku suka makan kat pangkin dpn umah aku. tgh aku syok layan nasi tiba2 kakak aku yg tgh syok men basikal tny aku apsal "tali" 2 b'gerak2..aku pun g la check it out..mak aih aku nmpk cik "u" tgh syok melilit kat pangkin so aku pun trs lompat lari panggil Mr Zul yg tgh syok mandi sbb br blk keje huhuu..mcm nk pecah pintu bilik air 2 aku ketuk huhuhu...so Mr Zul dgn selambanya g cr kayu & buang cik "u" 2 dlm sungai..hoho terkejut sbb bnd 2 kejap je nk settle rupanya tp xdela aku berani buat huhu..prnh gak cik "u" dtg time Mr Zul tgh bakar sampah so Mr Zul pun tangkap die& bakar skali dgn sampah huhuhu jd "u" grill haha syok gak la ikan2 dlm sungai ari 2 dpt makan ular bakar huhuhu...klu nk cte byk kot pengalaman aku dgn cik "u" ni huhu xpela kang pnjg2 bosan plak yg m'baca ye x? huhuhu adios (^-^)

2 comments:

RuBy said...

oho~
patutla bising2 pg td...
terganggu tido beta...huahua
(org bahagia takde kelas arini..kuang2x)

Ulalala...
tetiba teringat gambar ular besar gila kat KOS kat dlm fb...seriau aku tgk~ siyes wei!!

Norlyana Nasrin said...

hoho kurang2 ko sedar org bising2 aku ni plak tdo mati huhuhuhu... beta pun xde klas pg juz ptg td je ade RKUD ngehehe xde la beza sgt...

kuar lagu KRU trs huhu..
2 la aku dgr x tangkap lg ular 2..
td aku t'paksa ikut jln 2 so pnyla aku dgn ain lari2 sbb nmpk beruk tgh wat operation huhuhu..

There was an error in this gadget