Tuesday, October 26, 2010

Final exam (XOX)


Hoho sedar x sedar ari Sabtu ni dh start FINAL EXAM huhuhuh...takut? Agakla sbb sem ni mcm terlalu pendek & blh kata aku kelam kabut skit sem ni hoho Immunology, Pathology, Pharmacology, Biostatistic & EAP huhuhu semua subjek2 yg blh wat aku telan panadol ActiFast 2-3 bijik huhuhu tiada niat nk bunuh diri ye adik2...susah? Mmg susah & kne byk m'hafal plak 2 huhuhu klu korang bg History of Nostradamus 2 blh la gak aku nk hafal sbb interesting huhuhu...smlm time kwn aku, Pudin anta aku blk, ktrg ade gak la bncg psl final exam ni..soalan paling common "dh abis study?" haha wrong Q to wrong person..aku ni klu dh blk umah makanya buku ape sume aku mmg tgl la huhu syok main2..si Pudin ni pelik sbb tgh2 byk keje ni aku blh plak suka suki blk umah..so aku bgtau la yg mak aku pgl blk so xleh kata apa la...dh nk2 exam ni batch aku still ade klas ganti & presentation hohoh..siang td br kawtim presentation Pharmacology 2 pn nsb baik bkn aku yg kne present hehehe..tp jujur aku ckp, aku mmg ngantuk giler2 time org present so aku dgn muka x malunya tdo huhuhuh sorry kengkwn x thn sgt ni...esk plak ade presentation Pathology huhuhu still nsb baik sbb bkn aku gak yg present..lusa quiz Immunology hoho ni x nsb baik sbb sume wajib jwb huhu kan best klu aku blh wakilkn Albert Einstein utk jwb tp die terer ke jwb Immuno? xpe la amik Edward Cullen jela..hohohoho masih di alam fantasi...ok la aku nk wish good luck utk bdk2 batch aku yg nk amik Final ni hohoho semoga jawab dgn tenang
(^-^)

2 comments:

RuBy said...

All the best for final exam~
^___^

Norlyana Nasrin said...

thanks rubiah!!
huhu gudluck & all the best 2 u 2 (^-^)

There was an error in this gadget