Wednesday, October 6, 2010

Hari ini...


huhu setelah b'tungkus lumus dgn azra dr mlm td pkl 11 smpi ke subuh pagi td akhirnya siap gak report kitorang..huhuhuhu...siap je keje aku terus g mesin kain haha dh b'timbun2 kain baju yg x cuci lg..ngeee...pas2 amik wudhuk & solat subuh...pas je solat subuh aku igt nk tdo la tp ntah apsal mata aku xleh tutup..adoi ni dh kr bencana ni (ape pny ayat) aku punya pusing punya pusing , bergolek & tergolek akhirnya dapat gak aku tdo..hoho..tgh syok aku tdo ntah pkl brape Azra datang bilik aku nak mntk print result..hoho aku jawab dengan ape bahase pun aku xtau sebab tengah mamai2 kot so aku suh die kawtim sendiri ape keje die nak wat...aku bangun tdo td pkl 12.50 hahaha terer x aku? bangun2 terus g mandi & angkat kain kat mesin 2 huhuhu kepada sesiapa yang tolong letak baju aku dlm bekas aku td aku ucapkan trimas & sorry sebab menyusahkan anda :)

Hari ni aku aku klas RKUD & kaunseling je..hoho ade quiz kaunseling petang ni mintak2 la aku boleh jawab dengan jayanya hehehe...ok la aku nk makan sat & study skit untuk kaunselling hohohoho adios (^-^)v

No comments:

There was an error in this gadget