Tuesday, October 19, 2010

Homesicko

my house hahaha

Dr kecik lg aku mmg x prnh jauh dr rumah..yelah skola rendah & menengah dkt2 je..msk matric plak kt PJ..time taaruf week kt PJ dl br la aku terasa mcm mne perasaan jauh dr rumah 2 mcm mne..time taaruf mula2 aku excited giler sbb x prnh dok asrama so bl jumpa sesape je aku trs tegur huhu peramah giler time 2...lps 2-3 ari aku dh start pk bukan2 & trs kne emotional breakdown huhu klaka? aku rs trk btol time 2 smpi tgh aku syok borak2 dgn sorg kwn dlm musolla tiba2 je aku nangis dpn die..dh la time 2 br je knl dgn die..huhu mst die igt aku bdk pelik...lama2 aku dh blh adapt tp tiap2 mggu aku blk rumah huhu klu nk tau aku ni President PBSM (Persatuan Balik Setiap Minggu)...bila msk Kuantan, aku b'tmbh brt hati sbb semakin jauh dr rumah huhuhu adakah aku mcm bdk2? yup I'm childish & not afraid to admit it. Cik Puan Zalinah plak kalau aku x balik lebih dr 2 mggu die dh start risau & slalu hantar msg tanya bl blk...time ni la aku dh start rs lain mcm & trs hati aku m'buak2 nk blk wlupn time blk aku byk abis ms dgn adik2 & dok umah koh saerah aku....mggu lps Cik Puan Zalinah anta lg msg tny bl blk...huhu aku reply aku xleh blk sbb ade program & quiz..die trs x bls msg huhuhu myb mls nk taip "ok" huhu pk +ve...so aku wat keputusan mggu ni aku nk blk lgpn aku btol2 rindu kat hero2 aku..huhuhu "Mama insyaAllah Yana blk mggu ni k?"
 (^-^)
Cik Puan Zalinah

6 comments:

RuBy said...

ko jangan cite la wei~~
aku dah berapa bulan tak balik umah ni
wawaa~~
nak balik...T.T

Norlyana Nasrin said...

jom la blk mggu ni!
huhu aku dh x tertahan2 prasaan nk blk ni weh

RuBy said...

jangan goda aku...hukhukhuk

Norlyana Nasrin said...

ala rubiah skali skala jom la weh..huhuhuhuh
i'm seducing in a good way u know..huhuhu
aku dh start nk nerve-breakdown dh ni..

perindu_خلافة said...

like gilew ngan statement neyh
"huhu mst die igt aku bdk pelik..." n "aku ni President PBSM (Persatuan Balik Setiap Minggu)..."

mase dok PJ dlu pn rizQan tiap² minggu balek,
tp x penah plak taw ade persatuan tuh,
kalo taw confirm rizQan + afiq + nasr da register awal².. heheh

Norlyana Nasrin said...

yg bab bdk pelik 2 mmg terasa dr ni pelik sbb x psl2 tgh syok story2 dgn bdk 2 trs t'nangis huhuhu...
huhuhu self-proclaimed President PBSM 2 sbb bdk klas kte xde yg blk tiap2 mggu..
heheh klu kte tau korg leh dpt jawatan vice, treasurer & secretary haha pilih la mne nk huhuh
(^-^)

There was an error in this gadget