Saturday, October 9, 2010

Jamuan Raya + Counselling Talk

hadiah yang aku dapat hehehe thanks aku suke sangat2 (^-^)

Semalam batch 081/082 Biomed anjurkan jamuan raya..huhuhu best la gak sebab banyak makanan & pertukaran hadiah..hehehe..aku dok semeja dgn Djah, Dodi, Fidah & Azra haha saje je nak tukar angin..yela bl lg? huhuhu...wlupun event 2 septtnye start pkl 8.50, tp disbbkn mslh teknikal, pkl 9 lebih mcm 2 br start haha biasalah the committee can't help it too didn't they? mcm mne pun aku tabik la dgn kwn2 yg pki bju raya & b'hias pnyla lawa haha mcm g majlis datin2 pun ade...huhuhu..ape2 pun korg the best..ngeee (^-^)
me, azra n fidah @ jamuan raya huhuhu
oh pagi tadi aku g talk psl Psychology..mula2 mmg la berat hati nak g tapi bl dh dgr & absorb aku punyala suke...hahaha speaker Datuk Dr Mat Saad, die mmg best & lawak la..aku baru perasan yang aku ni orang yang boleh control perasaan tapi xleh express haha memang btol pun..klu marah ke sedih ke ape aku lebih suke pendam sebab aku takut perasaan aku 2 menyusahkan orang lain..aku pandai nak bagi ceramah motivasi kat orang tapi nak motivasikan diri sendiri 2 susah kot...tapi xpe aku akan cube hidup dgn gembira setiap hari huhuhuhu FIGHTING!! balik kpd talk td...die ade cte psal gelagat orang sakit mental huhu part ni mmg aku suke..mau terlepas gelak besar aku kat lecture hall 3 tu haha ok aku share dgn korang...

" Seorang pesakit mental ni die ade 3 jam tangan, 2 kat kiri dan 1 kat kanan..jam yang pertama cepat 5 minit, yang kedua lambat 5 minit yang ketiga tepat masanya...korang rasa jam mne yang die tgk klu nk tau pukul brape?" hehehe die blh jawab die tgk jam dinding hahahaha...aku punya gelak la..myb ade yang rs x lawak tp klu korang dgr sndr speaker 2 ckp mmg korang t'glk punya la...

ok2 cte kedua :" Seorang apek cina yang dok kat Tg Rambutan, tiap2 pagi die akan bawa sebaldi air ang cangkung dpn baldi 2 buat mcm die tgh pancing ikan, satu hari ni ade menteri buat lawatan kat Tg Rambutan & konon2 nak kaco apek 2 die pun tanya " banyak ikan ari ni apek?" apek 2 plak dgn relax pun m'jawab " lu gila ka? sini mana ada ikan?!!" huhuhuhu sadisnya....

cte ketiga:" Sekumpulan pelajar wat praktikal kat Tg Rambutan, tiba2 seorang pesakit naik ke atas meja dan menyanyi " Sudah lama x b'telanjang" & suppp die tanggal seluar die kat depan budak2 praktikal 2 hahahaha punyala diorang lari x cukup tanah..hehehehehe
disebabkan semua cte ni aku t'pk kenapa kau x mntk praktikal kat Tg Rambutan? pastu aku pk balik klu aku dpt praktikal kat sana ape je yang aku boleh buat? tapiiiiiiiiiiii.........BESTkn klu aku dpt g sne observe prangai semua pesakit 2 and cipta ubat yang boleh ubatkn sakit dorang tanpa sebarang kesan sampingan..hmm harap2 la..tp aku x minat la plak pharmaceutical...haih..apa la....what to do? (@.@)

No comments:

There was an error in this gadget