Saturday, October 9, 2010

Kalaulah..

Aku selalu fikir kalaulah aku ade Doraemon kan best? Nape la Doraemon 2 x pilih aku tp pilih Nobita? Apasal la poket Doraemon 2 x dapat kat aku? Kenapa Doraemon 2 x dtg Malaysia? Ni sume soalan2 pelik tp aku slalu fikir...haha tahap pemikiran bdk sek. rendah btol aku ni..huhuhuhu klu aku ckp mcm ni kat adik aku Alisa mst die jwb "Yana ko jangan tanya soalan bodoh blh x?" hahaha akak aku pernah kne sound mcm ni sbb nak main2 sgt dgn adik aku 2 huhu bygkan bdk 10 tahun sound Kakak aku yg dh hidup 23 tahun huhuhuhu aku bantai gelak kot....haha..
Aku sebenarnya jealous kot kat Nobita sbb dgn relaxnye die dpt Doraemon yg dikirimkn oleh cucu ms depan die huhu...mne cucu ms depan aku? merapu...byk2 brg Doraemon aku paling suke pintu suka hati sbb nk travel g mne2 pun senang huhu x pyh passport, flight fees & x pyh pening2..huhuhu nk blk dr Kuantan ke Rawang pun no sweat babe!

Pastu aku suke yang lukisan rumah yang lekat kat dinding pastu create ruang 4D so ko blh stay kat dlm 2 huhu jimat ruang kot just jangan tear lukisan 2 dh..huhu....pondok telefon yang blh tunaikan hasrat pun best gak...meja mesin masa pun best......arghhh sume brg die best la..tp time2 exam aku nk pen yang boleh bg jawapan trs huhuhu..untungnye Nobita...
tp klu fikir2 blk, klu sume bnd pun kte boleh dapat x ke kte mcm musnahkan daya saing & kebolehan kte? Klu jd mcm Nobita yang Giant pun die xleh handle x ke pathetic hidup kte? Klu asyik dpt markah 0 je pastu blk nangis kat Doraemon xke mcm LOSER? kLulah poket Doraemon 2 jatuh kat tgn org yang possessive & gila kuasa habislah dunia..klu jatuh kat tangan aku.....huhuhu biar korg pk..hehe org yg knl aku je tau ape yg aku akan buat hahaahahahaha (^-^)v

No comments:

There was an error in this gadget