Wednesday, October 6, 2010

Lab Immuno


Skang ni aku dgn Azra sengal tengah b'tungkus lumus siapkan lab report untuk immunology..huhuhu last minute br nk wat..padan muka kami..td lps maghrib aku dgn azra + kwn azra, piqah kuar g ECM jap bli brg..brg ape? yang itu kita x tau...hehheehehe kuar sejam je sebab nk blk cpt siapkan koje2 yang b'tangguh ni!! hohohoho...mau poning kopala den(ape aku tulis ni?)  sampai2 bilik aku g amik wudhuk & solat (ape2 pun solat lg penting ye adik2) pas2 trs g bilik azra makan dl br la start wat keje...2 pun sempat layan petville jap hahahaha..
wlupun skang aku bz tp aku sempat lagi layan FF7-Advent Children b'ulang2 kali haha(cacatkah aku?) klu korang perasan sume karakter die muka fuhh hensem x igt do..yang laki mst minat Tifa haha macam aku x tau..si Azra sengal 2 pun minat Tifa gak tp die pure lady ok hehehehe...aku suke tgk bl dorang lawan & paling best bl tgk bl Sephiroth belasah Cloud sampai b'darah2...scene paling lawa bg aku time Sephiroth dh nk mati huhuhuhuhuhu lawa do..(lawa??!!)
scene paling lawa kikikiki
Vincent Valentine pun aku suke gak..huhuhu susah kot nk tgk lelaki yg tetap cool walaupun rambut panjang + pakai baju warna merah..huhuhu (cube byg org2 biase pakai mcm die.......eeeeiiiii (=.=') x lalu).
Vincent Valentine
Watak lain yang aku minat..Kadaj, Yazoo and Reno huhuhu bak kate kawan aku org jahat pun ko sapu..huhuhuu aku memang suke...aku kagum btol la dgn lukisan2 n graphic FF7 ni huhuhu bl Malaysia nak wat sebijik macam ni? huhuhuhu soalan sensitif kot...ngeee (^-^)v

No comments:

There was an error in this gadget