Wednesday, October 6, 2010

Masa


Time2 nak dekat exam ni kpale otak aku asyik ingat surah Al-Asr...huhuhu betapa aku suke m'bazir masa2 dgn aktiviti2 yang xde faedah...nyesal? nyesal pun x guna sebab masa yang terbuang xdpt kte kutip blk...
teringat ari 2 time klas EAP, Madam Mahani bukak cte psl SMS(ala angkasawan negara kte la mls nk eja nme die satu2) yang bz tp still sempat wat macam2..hoho rs mcm nk upah die jd PA aku plak..mntk tlg die susun schedule utk aku hahaha...ngarut...hmm nk tumpu kat immuno blk huhuh bye..

No comments:

There was an error in this gadget