Wednesday, October 27, 2010

Selepas quiz Immuno


Td aku br lps jawab quiz immunology...huhuhuhu soalan die blh la thn..adat quiz la kan ade yg blh jwb ade yg x leh jwb..abis2 quiz aku jln la blk mahallah dgn Aina..hehe singgah la Cafe sat bli goreng pisang huhuhu jmpe Chepah, Hikmah n friends huhuhu mls type pnjg2..tgh2 aku dlm process mencari pisang2 lembik (aku suke sbb sedap) Chepah bantai suh aku blanje huhu mula2 suh aku bli seikat pas2 die x puas ati suh aku bli setandan hahaha ko ingat aku nk wat kenduri doa selamat ke Chepah? abis bli pisang aku g tmpt aiskrim hohoho akak & abg aiskrim bz melayan pelanggan2 mereka maka aku dgn Aina layan diri sendiri...aku try la ceduk aiskrim 2 sendiri tp ntah apsal aku x dpt wat bntk bulat normal huhuhu aku gelabah sat...pastu aku letak balik aiskrim 2 mntk Aina ceduk tp still x lawa..huhu makanya aku suh anak akak 2 ltk utk aku hahaha...budak 2 dgn pemurahnya letak setimbun aiskrim hahaha bentuk klaka giler tp aku suke sbb xde org dlm dunia ni dpt aiskrim yg bnyk & bntk mcm aku td hahahaha...blk bilik solat & skang aku nk get ready g klas RKUD huhuhu..byeeee

No comments:

There was an error in this gadget