Wednesday, October 6, 2010

Wednesday


Td br aku tau ari ni xde klas RKUD hihihi dpt la rest lebih skit..mlm ni ade quiz kaunselling so ade ms utk study hohoho..mlm ni gak aku dh nekad nak wat EAP kawtimkan argument 1&2 aku yang asyik tertangguh je huhu mne x nye asyik main je (main?!)..senang cakap nak wat EAP ni kne ade mood sebab b'dasarkan kajian aku sendiri, bila xde mood & cuba nak wat EAP, kita akan jadi macam zombie yang juz tengok screen kosong + tangan kita pun x mau gerak2 menaip...ape punya experiment tp yang ni aku dh test dh mmg btol aku juz pandang screen laptop aku dengan muke blur pastu terus bukak internet main petville (lagi?!)
so malam ni aku akan try grab mood utk wat EAP hoho...skang study kaunselling dl..ngee :) Oh ye x ye aku observe ramai yang nak balik rumah minggu ni huhu bestnye...tapi aku xleh balik sebab ade program ASR time IKOD(IIUM Kuantan Open Day) huhu sesiapa yang nak datang sila la..ade byk program kot (promote secara x sengaja)..hohohoho hora minna gambate!!

No comments:

There was an error in this gadget