Tuesday, November 30, 2010

Yoyoo Tg Malim

Pagi td aku dikejutkn oleh Acik aku yg excited gilos nk g Tg Malim. Tg Malim? Tg Malim ni lebih kurang pekan koboi mcm KKB gak..makanya pkl 9.30 Pak Lah aka our taxi driver for today dtg n anta ktrg g BSN (nenek aku nk g amik pencen dulu da...). Abis urusan kt BSN ktrg trs g stesen bas..tggu pny tggu nmpk bas Mara Liner yg ade signboard Tg Malim so ape lg ktrg naik la...Tg Malim ni jauhnye same mcm dr KKB nk ke Rawang huhu xpe nsb baik bas ni selesa hehe promote skit..smpi2 je nenek aku yg over excited trs menuju ke kedai India seberang jalan ala excited mcm mne pn aku gak yg kne pimpin die klu x naya weh sbb kaki nenek aku x sekuat time zaman Saloma die..smpi je kedai 2 aku x msk sbb bau die "harum" sgt..maafla no offense ok? aku mmg x thn klu bau2an yg kuat2 ni..aku cpt pening & boleh muntah. Aku pn tggu luar smbl snap gmbr2 skit
ni stesen bas Tg Malim

di luar kdi India tersebut
Settle je kt kdi India 2 ktrg menuju ke arah Bank Islam..huhu pelik ke? Yg ni Acik plak nk kuar duit die..ok xpe die je yg msk bank aku maintain jln2 dgn nenek aku pnt jln ktrg dok jap..


Koh Saerah merenung masa depan hehehe
Pas2 ktrg g la merayau kat kdi2 baju yg ade kat c2..hoho semangat glr ar koh saerah& acik aku nk bli baju la ape la bg aku..hoho aku dgn maintain menolak sbb aku xnk jd cucu yg dhla menghabiskn beras xkn aku nk abiskn duit dorg plak? tp last2 koh saerahku bli la tudung labuh kat aku hoho versi sarung pny heheehe ske gak la sbb free hoho..
Abis bli2 ktrg sggh gak g psr sbb aku nk sgt cr ubi keledek warne ungu..cr pny cr x jmp gak haih geram btol time aku xnk b'lambak je dpn mata..ceh! xpela maka aku pn kuar dgn muke hampa huk huk..pas2 aku igt dorg nk blk dh so aku lead la g stesen bas..smpi kt stesen bas ghope2nye x abis shopping lg..g la kdi runcit dlm stesen bas 2 bli la plak keropok la air la aih mcm2..dh nk naik bas blh plak acik aku trn g bli kacang rebus adoi..nsb baik la die veteran klu x..huhuhuhu xtau la..
Smpi KKB dlm pkl 12.50 2 pn bkn straight blk umah..nenek aku dgn relax suh acik aku g bli brg2 & lauk pauk hohoho ktrg tggu je kt stesen bas..settle je sume ktrg nmpk taxi trs thn & blk umah..smpi2 umah aku solat Zohor & tkr outfit yg selesa..br je aku nk dok rehat tetiba aku nmpk ade motor stop dpn umah wan aku 
alamak berlari la aku msk blk sbb aku x tutup aurat..hoho rupanya ade org Pakistan jual kain dtg umah wan aku adoi so aku dok la dlm blk..tggu org 2 pny lama nk blk smpi aku tetdo2 hoho mimpi mcm2 lg..aih x senonoh aku ni..pkl 4 lebih nenek aku kejut aku bgn suh mkn sbb ktrg x lunch lg..dlm mamai2 aku tny Pakistan 2 dh blk ke blm hehe..wan aku selambe je ckp dh blk klu x die x kjt aku hoho..so aku bgn g mkn & solat pas2 ngadap laptop smpi skang hoho..2 jela ape yg aku wat ari ni..hoho adios (^-^)

Monday, November 29, 2010

Pintar, Bijak, Cerdas dan Bergeliga

        Aku tertarik dengan tajuk yang dibincangkan dalam rancangan "Di Luar Lingkungan" di TV1 yang dikendalikan oleh Sayed Munawar pada hari ini. Kanak-kanak Pintar memang ramai tapi sejauh mana kepintaran mereka dipakai guna pada hari ini? Apakah tindakan ibubapa yang mempunyai anak yang pintar? Kita ada dengar banyak cerita pasal kanak-kanak pintar yang akhirnya tak dapat menggunakan kepintaran yang mereka ada. Ingat kisah Sofea? REmaja pintar yang akhirnya menjadi pelacur murahan di kota London.
        Pada pendapat aku, kanak-kanak pintar haruslah diberi perhatian yang lebih dan haruslah dipupuk supaya kepintaran mereka itu berterusan dan berguna. Sekarang Datin Rosmah telah menubuhkan Komplex Permata Negara khas untuk kanak-kanak pintar. Aku harap dengan penubuhan komplex ini kanak-kanak yang pintar dapat menunjukkan potensi mereka disamping boleh bersaing dengan kanak-kanak pintar dari negara lain. Namun begitu, jika mereka pintar dari segi akademik sahaja tidak mencukupi, rohani mereka haruslah diisi dengan didikan agama yang cukup agar mereka tidak terumbang-ambing dalam menghadapi dunia yang serba canggih ini.
          Cukup tentang kanak-kanak pintar. Bagaimana pula dengan kanak-kanak yang biasa? Kanak-kanak biasa yang sebenarnya mereka mempunyai potensi yang cukup tinggi untuk jadi setanding dengan kanak-kanak pintar. Didikan ibubapa dan guru jika dimanfaatkan dengan sebaik mungkin membolehkan kanak-kank biasa menjadi pintar. Ibubapa harus bijak dalam memupuk minat belajar dalam diri anak-anak mereka. Jika ibubapa menyuruh anaknya membaca, mereka harus turut membaca bersama-sama anak mereka. Sama dengan konsep merokok. Jika seorang bapa yang merokok menyuruh anaknya jangan merokok, adakah anak itu akan mendengar katanya? Sudah tentu tidak. Maka ibubapa haruslah menunjuk contoh yang baik dan mendorong anak-anak kearah yang lebih baik.

Beast - Mastermind

Ni message alert aku skang hehehe best giler..


Hangul
Okay, 2010 마지막 흐름을 쥐고 흔들어
지휘봉 대신 mic를 들어 check it up now

거부할 수 없을 정도로 강력한 무언가를 가지고 돌아와 다시 이곳을 뜨겁게
더 뜨겁게 달궈 다 나에게 맡겨 I’m the mastermind, untouchable joker

시간이 또 갈수록 더 빠져들어
다 지금 이 순간에도 Do you feel me now

너에게 또 갈수록 더 스며들어
바로 이 시간에도 그냥 나를 믿어봐 oh yeah

따라와 We’re the mastermind (mastermind)
느껴봐 We’re the mastermind (so ‘beast)
비교 따윈 하지 마 우릴 느껴봐 모두
movin movin say! movin movin hey!

mastermind (mastermind)
Oh yeah just feel my heart (so ‘beast)
지금부터 따라와 너를 맡겨봐 모두
do it do it say! do it do it hey!

그 어떤 말도 필요가 없어 이 순간 이 시간
그냥 더 크게 소리쳐봐
어떤 것도 막을 수 없어 점점 더 내게 더
조금 더 빠져봐 baby

master mastermind master mastermind
[Yo! you ready for this? keep moving keep grooving hhh welcome to ma world]
so so so ‘beast
master mastermind master mastermind
so so so ‘beast

Romangul
OKAY, 2010 majimak heureumeul jwigo heundeuleo
jihwibong daeshin MICreul deuleo CHECK IT UP NOW
geobuhal su eobseul jeongdoro gangryeokhan mueongareul kajigo dorawa dashi igoseul ddeugeopge
deo ddeugeopge dalgwi da naege matkyeo I’M THE MASTERMIND, UNTOUCHABLE JOKER

shigani ddo galsurok deo bbajyeodeuleo
da jigeum i sunganedo DO YOU FEEL ME NOW

neoege ddo galsurok deo seumyeodeuleo
baro i shiganedo geunyang nareul mideobwa OH YEAH

ddarawa WE’RE THE MASTERMIND (MASTERMIND)
neukkyeobwa WE’RE THE MASTERMIND (SO BEAST)
bikyo ddawin haja ma uril neukkyeobwa modu
MOVIN MOVIN SAY! MOVIN MOVIN HEY!

MASTERMIND (MASTERMIND)
OH YEAH JUST FEEL MY HEART (SO BEAST)
jigeumbuteo ddarawa neoreul matkyeobwa modu
DO IT DO IT SAY! DO IT DO IT HEY!

geu eotteon maldo pilyoga eobseo i sungan i shigan
geunyangdeo kkeuge sorichyeobwa
eotteon gatdo makeul su eobseo jeomjeom deo naege deo
jogeum deo bbajyeobwa BABY

MASTER MASTERMIND MASTER MASTERMIND
(YO! YOU READY FOR THIS? KEEP MOVING KEEP GROOVING HHH WELCOME TO MA WORLD)
SO SO SO BEAST
MASTER MASTERMIND MASTER MASTERMIND
SO SO SO BEAST

Translation
Okay, 2010. Grab the last flow and shake it.
Hold the mic instead of the baton. Check it up now.

Come back and heat up this place with a strong something you can’t reject.
Make it hotter, leave it to me. I’m the mastermind, untouchable joker.

Become more addicted as the time goes by again.
Everyone even at this moment, do you feel me now?

Become more absorbed as I approach you again.
Even right at this moment, just trust me, oh yeah.

Follow us, we’re the mastermind (mastermind)
Feel it, we’re the mastermind (so beast)
Don’t bother comparing, come and feel us all.
Movin movin say! Movin movin hey!

Mastermind (mastermind)
Oh yeah just feel my heart (so beast)
Follow us from now, entrust your all to us.
Do it, do it, say! Do it, do it, hey!

At this moment, at this time, no other words are needed.
Just shout louder
You can’t stop anything. More and more
Become more addicted to me, baby.
Master, mastermind, master, mastermind.

Yo! You ready for this? Keep moving keep grooving hhh welcome to ma world
So, so, so beast.
Master, mastermind, master, mastermind.
So, so, so beast.

Credits:
Hangul:bestiz
Romangul:dianne29 @ soompi forums
Translation: WingedChunsa @ soompi forums

Sunday, November 28, 2010

B2ST/BEAST - Beautiful MV [ENG SUB + ROMANIZATION]

Pesan mama


Mama pesan kat aku & adik2 aku, kalau nak kawin cr laki yg:
1) berduit
mama ckp klu cinta je xleh bg kte mkn


2) x ringan tangan
yang ni maksudnye klu gaduh je senang2 je lempang kte..orang mcm ni x leh wat laki


3) ade kerja tetap
yang ni lebih kurang sama dgn kategori berduit 2..

4) mama aku suh cari sendiri pasangan hidup sebab die xnk klu die yg carikan ape2 future problem nnt kte salahkan die

bagi aku plak..
1) aku x kisah kalau die b'duit ke x janji die rajin berusaha untuk cari rezeki yang halal makanya lelaki yang pemalas bkn pilihan aku.


2) klu die ringan tulang xpe jgn ringan tangan sbb aku ni wlupn x sekuat lelaki tp otakku ini lebih cerdas dr tangannye..which mean "if u touch me u r going to be sued"

3) kerja tetap..hmm yg ni aku setuju skit dgn mama aku tp klu boleh aku nk die seorang opportunist which mean more to businessman type hehehe sbb aku pn suke business2 ni so blh la wat join-venture

4) aku x kisah klu mama aku pilih ke ape sbb bg aku JODOH & PERTEMUAN itu di tangan ALLAH..yela kdg2 b'cinta bgi nk rak last2 kawin dgn jiran sebelah umah yg seblm ni dok kutuk2..hahaha life is unpredictable so if u can't avoid it juz enjoy it hehehe
 5) Last but not least..yg ni sbnrnye yg ptt letak first..taat pada agama..i mean klu boleh aku nk pengetahuan Islam die lebih drpd aku sbb aku nk die bimbing aku & anak2 ktrg nnt heheh ceh gatai plak mlm2 ni..huhu biasela skangkn musim org kawin so x semena2 t'pk plak psl ni..huhu aku doakan aku&adik2+kengkwn aku dpt pasangan yg baik & diredhai ALLAH..amin~ (^-^)

Entry yg ke-100


Hoho x sangke aku dh wat 100 entry utk blog yg x semengah mne ni hehe...kengkwn yg follow aku ucapkan tq & sesape yg suke singgah bace aku ucapkn slmt m'baca la ye? hehe skang aku dok sorg je kt umah nenek aku sbb adik2 aku blk pkl 12 td huhu Nadirah kne g kolej, Kakak keje esk & Anitiaq plak PA si Nadirah& kakak aku so kne la die follow dorg blk..hehe maka tgl la aku dgn koh saerah+acik aku..nsb baik kakak aku tglkn bluecube kat aku klu x aku pn xtau ape aku nk wat kat cni hehehe...
adakah aku ptt join jiran sebelah umah nenek aku dgr lagu2 tradisional smbl bljr tariannye? hahaha tidak2 sama skali..ngehehe..
smlm aku tgk cerekarama kat tv3 tajuk "Penggali"..aku rs cte 2 mcm ntah ape2 sbb plot die x menarik langsung hoho dh jd pengulas plak..last2 aku tgk gak sbb koh saerah & acik aku nk tgk..abis je cte 2 aku dgn adik2 aku bukak laptop tgk cte Stephen Chow hahaha ktrg gelak gila2 huhu mlm 2 gak 2 cte ktrg tgk; Lucky Guy & God of Cookery hehehe best oo wlupn cte2 2 dh lebih 10 thn tp tetap best hehe..
God of Cookery
Kakak aku ckp die dpt gaji nnt die nk g tgk wayang huhuh aku mstla nk tags along hehe ms utk pao die ngehehe..ala dulu die slalu je pao aku tp xpe ktrgkn sibling hehehehe..yg ni ayat Nadirah klu nk aku bli ape2 bg die huhuhu...
Skang ni aku btol2 nk bli external hd sbb laptop aku skang storage die dh thp merah gaban dh ni hadui..pnh dgn anime, manga, cte korea, movies hehehe pttla penuh kn? so aku dgn nekad ckp dgn akak aku yg aku nk external hoho...nk wat mcm mne klu x mau jahanam laptop..haih..
okla aku dh blur xtau nk type ape lg..sayonara~~

Saturday, November 27, 2010

3 down 1 more hehehe

Ari khamis ari 2 aku dgn adik2 aku kuar g Tesco diatas 1 matlamat; beli komik2 hehe disbbkn duit aku dh ckp so aku ajak la adik aku si Nadirah kuar beli komik2 yg aku nk hehehe
hasil buruan huhuhu
yg komik tgh2 2 je aku bli kt tesco lg 2 aku bli kt 7e je..

cool blog yg ni akak aku blanje sbb duit aku hanya utk komik hehehe
aku x puas hati sbb ade 1 komik lg yg aku x dpt bli aih..xpe2 nnt aku cr lg huhuhuhu
target skang


Seronoknye di rumah Koh Saerahku~~

ok disebabkn aku kt umah Koh Saerahku skang makanya aku nk ctekn skit ape yyg best kat umah nenek aku ni hehee:
1. Rumah nenek aku ade kebun hehehe
sblm process pembersihan
2) ko akan dilayan kalah anak raja..huhu koh saerah & acik aku yg akan buat sume keje hehehehe smpi xtau nk tolong ape hehehe
my koh saerah
3) ko akan disajikan dngan muzik free dr pagi smpi mlm oleh india yg dok sblh umah nenek aku..hoho sume lgu2 india dr rock, tradisional & rap pun ade smpi aku dgn adik2 aku tergelak guling2..

4) Pagi2 korang xyah risau psl bgn Subuh sbb klu time2 skola mkck sblh umah wan aku ni akan jd siren sbb kejutkn anak2 die bgn g skola..hoho wlupn rs mcm nk bg pelempang tp xpe kejut bgn Subuh kn? (perhatian: Norlyana Nasrin sgt benci bl ade org kejutkn beliau sebelum alarm handphonenye b'bunyi ada rakannya yg trauma apabila melihat mukenya yg x puas hati apabila mengejut beliau)


5) korang akan rasa masa mcm dibekukn sbb ms rs mcm berlalu dgn lmbt skali.

6) ade buaian
huhu nmpk x buaian kt blkg hehe 
7) klu hujan ke ape jiran2 nenek aku akan b'tempik "hujan!! hujan!! lok sui ah!! hehehe riuh btol...

8) ko akan rs mcm lost contact dgn dunia sbb tv umah wan aku x psg pn sbb xde astro hehe...paper plak xde la bli ari2 hehehe..

9) klu nk mkn ape2 juz say it sbb koh saerah aku akan buat pny..juz jgn minta truffle ke foie grass ke sbb die xtau pebende 2 hheehehe..

10) ko akan rs mcm dok kt sauna sbb kat cni dh mcm Arab Saudi pny panasnye hehe

11) lastly ko xkn rs lapar sbb ko akan mkn je setiap ms..adik aku smpi naik 2 kg setiap kali blk umah koh saerah aku ni hehehee..

ok la nnt aku update klu ade ape2 lg yg best k? (^-^)




Friday, November 26, 2010

Experiment


Msk ari ni dh 3-4 ari gak aku wat experiment kat bdn aku sndr huhu..curious? aku try minum bnd2 yg b'kafein mcm coffee & nescafe..aku start dgn old town white coffee perisa hazelnut yg ni mak aku suh minum sbb adik2 aku xmo minum hohoho..mula2 aku mmg pening tp aku thn & minum smpi abis..esoknye aku try nescafe white coffee & mlm 2 aku minum black coffee hoho..pening? ade la skit..smpi skang aku pening sbb smlm pg & mlm aku minum bnd b'kafein..hasil experiment m'buktikn aku masih perlukn masa utk biasekn dr dgn kafein ok? hoho tp ice blended cappucino 2 aku telan je..hehhe bdk degil mmg mcm ni (^-^)

Thursday, November 25, 2010

War between North & South Korea

Maybe some of us not aware about the war between North & South Korea but actually it happening now. I was really afraid if this war turns out really badly as they are the same nation but fighting with each other. It will be never ending war as both of them have a strong alliance ; South Korea - US and North Korea - China, but still I believe both of them can settle down quickly if they deal this problems by themselves without involving their alliances. Try to figure out who'll get benefit from this war? US had been stalked on North Korea since they knew about North Korea nuclear bomb program. Looking from this perspective, I assume that US used the bad relationship  between North & South Korea as the reason to starts the war. They bombed South Korea's ship and blamed it on North Korea (think about the possibility, US attacked the Arab's country because of what? nuclear bomb!!). As the South Korea citizens hurt emotionally, they made a false assumption & the war started. The summit between North & South can never be achieved if both of them didn't trust each other & believe me they are the same nation & they shouldn't fight but try to create peace. This is only my own view any comments are welcome (^-^)

p/s: all my sisters are worried about their favourite idols in South Korea while I'm worried about South Korea ecology & North Korea citizens

Rutin

Bgn pagi trs mandi...cr breakfast...mkn breakfast..merenung ms dpn..tgk baju yg blm dilipat...haih xpe nntla br lipat mls la plak...tgk jam..buka laptop..on9..reply comments...update blog..men game..berhenti solat......smbg blk...hohoho bosan kah hidup aku time cuti ni? aku sbnrnye x ksh sgt sbb aku tau xknla seronok je sepnjg ms..huhu sbnrnye aku x sbr gak nk tggu akak aku gaji sbb nk pao die hohoho...yela dlm adik2 aku skang die la yg plg kaya hehe..cuti2 ni aku mmg miskin..xpela aku mne prnh kaya pun..oh ade2

"kaya dgn senyuman & gelak tawa" (^-^)

Wednesday, November 24, 2010

Kemas mengemas

gmbr lama

Br td aku kemas2 "library" aku huhu jmp la brg2 lama makanya terungkailah memori2 lama..chewah..aku jmp kad2 raya lama..kad valentine..yg plg xleh blah aku jmp buku biodata hehehe..ala korg dulu2 pn mst ade kn? nk hjg tahun je gelabah suh kengkwn tulis biodata dorg dlm buku dgn harapan  x lost contact but still lost contact gak..aih sorry la kengkwn..aku x lupe kat korg juz ssh kot nk keep in touch dgn kengkwn lame huhu..yg dpt jmp kt FB 2 pn dh kira b'syukur huhuhu..aku kmskn tmpt2 komik aku so nnt aku blh tmbh lg koleksi komik hehe..t'tgk plak Twilight series collection..huhu gatai plak tgn nk amik huhu xpe mlm ni aku nk bc blk huhu..ade gak brg2 yg aku buang huhuhu..sticker2 Fahrenheit aku tmpl2 je kat mne2 tmpt aku ske hehehe...msk ari ni dh 3 ari aku kms2 blk aku 2 but still x siap2 sbb buku2 lama adik2 aku...pnt aku suh dorg smpn..dorg blh wat dek je..hoho kesabaran aku...selg blh thn aku thn kang x psl2 adik2 aku kne belasah dgn tali pinggang xpun hanger hoho..dh lama gak aku x mengganas kat umah ni huhuhu....ok la nnt aku update2 lg adios (^-^)
kt bwh ni gmbr latest hehehe (sorry blur sbb pki camera hp je)

nmpk x bunny 2 ekor 2? tu bkn sekadar bunny je bunny tersebut ade fungsi  massanger tau huhu..

This is me..

I'm juz a normal plain girl who dreams big
doesn't even care about what peoples expectation towards me 
because I AM WHO I AM
but still I'll strive my best for myself.

I don't want to involve in puppy love
as it will still HURT
when the break up happen
when the only one who's HURT is me.

Commitment & determination are hard to find
but still they're two elements that I LOVE most
as I always lacking off
and sometimes quiting before things get done.

Family and friends always my priority
but sometimes I'm being selfish 
when I feel being used by others
or left behind without reasons.

Love is a trivial thing for me
as I don't know how to LOVE
and afraid may end up HURT
but still I want to give all my LOVE to ALLAH.

Marriage & Babies are two different things to me
I want to have babies
but I afraid of getting marriage
because it need a GOOD MAN to start with.

GOOD MAN is hard to find 
I can easily to LIKE people
but to LOVE 
it may takes years to consider.

However this is me
the IMPERFECT GIRL
still looking forward for tomorrow
and what will be, will be.

by: Norlyana Nasrin binti Zulkifli (24/11/2010 : 12.40pm)

Tuesday, November 23, 2010

Short post (^-^)

Suddenly this phrase pops up in my mind

" If u wanted to know whether the person is important to you or you love him/her or not, every times you think about the future, the person's faces will pops up"

It's me again (^-^)

There are lot of things happen last few days..my elder sister convocation, eating roti canai in the middle of night while watching football, went to Unisel again to return the robe and today I cooked again huhuuhu
ok let starts with roti canai event b'coz i already told u guys bout the convo hehe..
on the same day with my sis convo, when clock struck 11.30pm, we went out to eat roti canai at Dhurbar in Rawang Town & of course my younger sister, Nadirah drove us there..when we arrived, the place are crowded with football lover and few family..juz when we took our seats, I saw my old friend, Syazwan but when he saw me he made a blur face so I assumed he forgot bout me already & I don't want to disturb him with his family+ I'm quite shy...hehe..
After ordering, we talked while watching football..my youngest sister, Lisa starts to make a sleepy face but when  the foods arrived, she lost her sleepiness & ate roti tisu alone (actually we planned to eat it together)..
We quickly eat as we are the only group of girls there so I also didn't really like stay outside in the middle of night..u know it's not nice..but sometimes I also love to do things out of normal for me..


ok see the boy with black T's? that's Syazwan

After eating, we went straight home and sleep.
Next morning, I woke up, take my bath & get ready..at 9 we starts our journey to Unisel as my elder sister needs to return her robe, take her transcript & graduation's pics..
see the road? it's really dangerous but still my younger sister drove like nothing..poyo pny ayat 


anitiaq boring face..
We arrived at around 9.50 b'coz of traffic (my sisters curses a lot). Soon after finishing the "task" we went back home...we ate breakfast at home b'coz my father cooked fried rice & asked us to eat at home huhu seems like Zulaika didn't need to treat us for breakfast huhu...
Today I woke up at 10am. eating brunch, playing the internet, pray & playing for while..in the evening, after praying, I prepared the ingredient for dinner...first i cooked the rice..cut the meat, onion, garlic & cabbage+ tomatoes...heat up yesterday's soup...then i starts cooking..huhu i cooked the meat first as it will takes plenty of time to soften the meat...on the other side, i cook cabbage..u know what i think i do things faster when i'm alone b'coz i'm giving up for my elder sister's help ( i did asked for help but she refused)..soon before my mom return from her workplace, my dishes are ready to serve huhu feeling great I'm doing this alone even though this is not the first time...

my mom asked me why I didn't asked my elder sister to help? I told her I did asked but nevermind she's folding her clothes at that time..huhu know what my mom said? hehe she said my elder sister can never learn if she didn't help me with cooking..huhu feeling like I'm the professional haha but I'm not & still so many things / types of dishes that I wanted to learn..hope I can mastered all the hard dishes b4 getting married hehehe
(^-^)



Monday, November 22, 2010

Beast - Very Important U

[기광]넌 너무 예뻐서 가만 놔둘 수 없어
[gigwang]neon neomu yeppeoseo gaman nwadul su eobseo
내 곁에만 있어줘 You’re ma girl
nae gyeoteman isseojwo You’re ma girl
Say I love you baby
Say I love you baby
I love you baby wanna girl
I love you baby wanna girl

[동운]내게만 웃어줘 넌 나만의 여자
[dongun]naegeman useojwo neon namanui yeoja
모든 걸 다 내게 줘 Ma baby girl
modeun geol da naege jwo Ma baby girl

[준형](Beautiful my baby girl)
[junhyeong](Beautiful my baby girl)

[동운]Say I love you baby (more~ more~)
[dongun]Say I love you baby (more~ more~)

[두준]I love you you you you you you you
[dujun]I love you you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my girl (my girl my girl)
Beautiful my girl (my girl my girl)

[요섭]I love you you you you you you you
[yoseob]I love you you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my girl (my girl my girl)
Beautiful my girl (my girl my girl)

[현승]어디서든 내 여자라 말하고 다니는 나야
[hyeonseung]eodiseodeun nae yeojara malhago danineun naya
때론 이런 모습에 날 바보 같다 놀려대지만
ttaeron ireon moseube nal babo gatda nollyeodaejiman
그만큼 널 사랑한다고 말야
geumankeum neol saranghandago mallya
I love you baby wanna girl
I love you baby wanna girl

[동운]내게만 웃어줘 넌 나만의 여자
[dongun]naegeman useojwo neon namanui yeoja
모든 걸 다 내게 줘 Ma baby girl
modeun geol da naege jwo Ma baby girl

[요섭](Ma baby wanna baby girl)
[yoseob](Ma baby wanna baby girl)

[동운]Say I love you baby (more~ more~)
[dongun]Say I love you baby (more~ more~)

[두준]I love you you you you you you you
[dujun]I love you you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my girl (my girl my girl)
Beautiful my girl (my girl my girl)

[요섭]I love you you you you you you you
[yoseob]I love you you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my girl (my girl my girl)
Beautiful my girl (my girl my girl)

[준형]뒤돌아서면 쉽게 변하는 그런 가벼운 사람 아냐 Girl I’m special
[junhyeong]dwidoraseomyeon swipge byeonhaneun geureon gabyeoun saram anya Girl I’m special
평범한 애들과는 비교 마 The first class man j o k e r
pyeongbeomhan aedeulgwaneun bigyo ma The first class man j o k e r
망설일 틈도 없이 넌 날 따라오게 될 걸 한없이
mangseoril teumdo eobsi neon nal ttaraoge doel geol haneobsi
깊어지는 맘은 감출 수 없지
gipeojineun mameun gamchul su eobtji
Welcome to the luv paradise
Welcome to the luv paradise

[기광]난 너 없이는 안돼
[gigwang]nan neo eobsineun andwae
넌 나 없이는 안돼
neon na eobsineun andwae
Beautiful my baby girl
Beautiful my baby girl

[요섭](Beautiful my baby girl)
[yoseob](Beautiful my baby girl)

I love you you you you you you you
I love you you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my you you you you you you

Beautiful my girl (my girl my girl)
Beautiful my girl (my girl my girl)

TRANSLATION:
You’re so pretty that I can’t leave you alone
Just stay beside me You’re ma girl
Say I love you baby
I love you baby wanna girl

Smile for me, you’re my only girl
Give your everything to me ma baby girl
(Beautiful my baby girl)
Say I love you baby (more~ more~)

I love you you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my girl (my girl my girl)
I love you you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my girl (my girl my girl)

Wherever you go, say you’re my woman
Sometimes when you look at this side of me, you tease me and say I look dumb
But that’s how much I love you
I love you baby wanna girl

Smile for me, you’re my only girl
Give your everything to me ma baby girl
(Beautiful my baby girl)
Say I love you baby (more~ more~)

I love you you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my girl (my girl my girl)
I love you you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my girl (my girl my girl)

When I turn around, I’m not the easy type of person to quickly change Girl I’m special
Don’t compare me to average kids The first class man j o k e r
There’s no doubt you’ll follow me so don’t hesitate
Your feelings which you can’t contain
Welcome to the luv paradise

I can’t be without you
I can’t be without you
Beautiful my baby girl
(Beautiful my baby girl)

I love you you you you you you you
Beautiful my you you you you you you
Beautiful my girl (my girl my girl)

Translation Credits: b2strising.com
There was an error in this gadget