Friday, November 12, 2010

12 November 2010

Pagi td aku ade exam biostatistic & mcm biase aku kuar awal sbb dh siap & aku x suke atmosphere inside exam hall huhuhu alasan sbnrnye perut aku meragam skit lps mkn breakfast pg td 2 yg aku mcm sengal skit nk kuar awal lps dh abis check huhuhuhu (alamak malunya)..
mulanye igt nk tdo tibe plak terlintas nk borak2 dgn rumate2 huhu borak pny borak adela nk dlm sejam lbh..hehehe mcm2 story dlm majalah Harmoni 2 ktrg borak..penat borak aku pn p la tdo sat hehe siap set jam lg sbb nk kne study patho skit..
pkl 2 lbh aku bgn trs amik wuduk & solat..study la patho smpi pkl 5 lbh 

pasar malam (gmbr hiasan)
pkl 6 aku g psr mlm dgn fidah, farah & dayah naik dgn Fatin nasuha..hhahaha time ni la 1 bnd xleh blah jd kt ktrg..ktrg kne thn dgn pak polisi sbb x pki seatbelt..aku ni sbnrnye dsr skema skit so mmg jd 1 kemestian aku mst pki seatbelt bl naik keta tp xtau knape ari ni aku lupe plak nk pki seatbelt & fatin pn sme..nsb x baik dpn uia dkt dgn mahallah franky ktrg kne thn..tmbh x leh blah farah dgn dayah lupe plak nk bwk IC..hoho sblm 2 aku dh siap main2 ckp klu polis thn aku nk ckp yg aku xknl dorg..skali kne thn terdiam trs..
polis trafik (juga gmbr hiasan semata-mata)

pnyla lama polis 2 interview ktrg..soalan2 die agak pelik la gak mcm asal mne? ayah keje ape? mak keje ape? bl aku bgtau ayah aku polis pencen die tny plak pencen awl ke? pegawai ke? adoi skt otak do..yg xleh blah die mcm pndg serong je kat ktrg bl ktrg ckp ktrg bdk uia sbb die ckp die slalu je tangkap bdk uia sbb slalu bg masalah mcm "beromen la" (ni pakcik polis 2 yg ckp) pas2 ckp harap je tudung labuh tp buat maksiat (ni aku alter ayat die sbb agak x sesuai)..aku ckp la aku xknl org yg buat mcm 2..pas2 kwn aku bantai ckp x sume bdk uia baik n x sume jht & ktrg pn x expect ktrg bdk baik..hohoho makin tense suasana..akhirnye ktrg tkr topic bl pkck ni start tny abis study nk wat ape..aku bgtau aku nk buka nursery, fidah plak bantai ckp nk jd ahli forensik pangkat inspektor hahahaha (fidah nk bls dendam)..pkck 2 kate klu mcm 2 kne ade ijazah so ktrg hampir serentak ckp ktrg skang tgh wat ijazah la ni..hoho lme pas2 die pn lpskn ktrg..mau x nye smpi menangis kot bdk fatin 2 kne torture dgn pkck2 2...smpi psr mlm bli ape yg ptt pas2 trs blk mahallah
saf, ain, mas & me

smpi blik aku solat pas2 mkn dgn rumate2 aku hehe time ni la start bnd best hehee..dimulakan dgn cte ain yg t'dpt seorg kwn sekelas ktrg yg allergic smpi mke merah2..disertai dgn cte safarina psl lelaki yg allergic dgn nicotin & slm perantauan...saf pn ckp nk cr la lelaki yg allergic dgn nicotin makanya xleh merokok dgn laki yg sanggup jg anak bl isteri bz hehe ain tiba2 kata nk post kat facebook psl saf..saf pny la cuak tkt ain buat btol2..so aku dgn mas giatkn lg usaha mengacau safarina haha..smpi merayu2 saf kt aku sbb die rs antara rmi2 aku je yg sanggup wat bnd sengal mcm 2..hahaha mmg kot..blik ktrg mmg bising mlm ni dgn aksi kaco2 & gelakkn saf yg jd bhn buli huhuhu mau tercerna segala jns mknn sbb ktrg glk smpi sakit perut..hehe kpd kwn2 kat facebook klu ade statement pelik2 drpd ktrg thn jela sbb mlm ni ktrg dh x btol huhuhuhu (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget