Saturday, November 27, 2010

3 down 1 more hehehe

Ari khamis ari 2 aku dgn adik2 aku kuar g Tesco diatas 1 matlamat; beli komik2 hehe disbbkn duit aku dh ckp so aku ajak la adik aku si Nadirah kuar beli komik2 yg aku nk hehehe
hasil buruan huhuhu
yg komik tgh2 2 je aku bli kt tesco lg 2 aku bli kt 7e je..

cool blog yg ni akak aku blanje sbb duit aku hanya utk komik hehehe
aku x puas hati sbb ade 1 komik lg yg aku x dpt bli aih..xpe2 nnt aku cr lg huhuhuhu
target skang


3 comments:

RuBy said...

haha..dah lama aku tak beli komik~
baca online je~
tp x best..feel takde~ haahah

perindu_خلافة said...

haish hantu comic rupanye korang berdue neyh~

Norlyana Nasrin said...

rubiah: tau xpe..
aku slalu je download manga n baca huhu
tp yg 2 sume manga yg bersiri gile2 byk
nk bli sama ada xde kat M'sia xpn mhl gilos hohoo

rizqan: komik 2 menyeronokkan hehehe

There was an error in this gadget