Sunday, November 21, 2010

Adikku org gila p/s: Nadirah & Wani



Aku xtau apsal aku ade 2 org adik yg x leh blah gila..aku dijadikan unta, keta F1 & pelbagai..xtau mcm mne nk describe kegilaan dorg ni tp yg penting dorg mmg gila..Tg Rambutan cptla amik dorg blk...adoi..sakit badan2 aku korg tau?!! Skang ni pun dorg kaco aku lagi..aku menulis blog dlm keadaan diseksa korg tau..huhuhuhuuuuu xpela aku RELA~~~
p/s: di atas nasihat Rizqan aku sbnrnye x mo dorg jd gla btol2 juz aku nk dorg jd sihat skit dr skang..hehehe

6 comments:

perindu_خلافة said...

hahaha.. x baek arr lyana,
nati cukup 40 org bace artikel ni,
jadi G**A betul2 camne... kesian kat dorang :)

Norlyana Nasrin said...

huhu saje je post sbb mmg time ni dorg tgh buli kte..ade ke ptt tgh syok landing smbl lyn laptop dorg blh dok atas bdn kte & buat aksi2 naik unta la keta F1 la..
hehe x doakn pn dorg jd gila just doa doeg jd lebh sihat skit hehehe (^-^)
p/s: klu xde dorg sunyi ooo

perindu_خلافة said...

hah bagus2..
jadi penyeri hidup la maknanya,
so x kesah arr kn jadi kuda ke unta ke f1,
asal happy ^_^

Norlyana Nasrin said...

hehe btol2,,
kdg2 kte pk adik beradik org lain ade x mcm ni?
hehe juz thinking....

perindu_خلافة said...

mgkn yg punye adik kechik2 ade kot,
adik beradik rizqan semua da besar2,
tp bile jumpe cousin yg kechik2 / anak2 buah..
macam gitulah situasinye.. huhuhu ^_^

Norlyana Nasrin said...

rizqan adik kte yg slalu kaco ni 19 thn & partnerin crime die 14 thn..aih..x matang2...

There was an error in this gadget