Tuesday, November 9, 2010

Aku seorg pemikir..


hehe tajuk poyo yg xleh blah hehe..tp aku rs aku ni mmg suke pk lbh2 huhu..mcm summit btwn North Korea & South Korea, 911, racial issues & mcm2 lg la...topik2 yg mcm 2 yg blh wat aku ckp 2-3 jam non-stop hehe..td Azra dtg blk aku konon2 nk singgah jap tp ntah mcm mne t'kuar la plak topik2 Sejarah & bnd2 yg aku senaraikn kat atas + aku bantai cte psl Donald Trump pny harta & hutang hehehe..pnyla xde kaitan langsung dgn exam aku esk, Immunology..tgh2 syok b'cte tb2 kwn aka ex bf aka scandal lama (hahahahaha) bantai call aku spotcheck konon nk tgk aku study ke x haha..aku jujur la bgtau yg aku x study tp aku cte psl hal sejarah dunia hehe t'kjt mamat 2...ckp kjp je sbb die nk tgk movie hmm x ksh pn..pas ckp dgn die aku smbg blk story2 dgn Azra..story pny story x sedar dh pkl 12.00am haha..akhirnye ktrg surrender lgpn kpale aku pn start pening sbb story byk sgt..aku rs buku teks sejarah pn xleh lwn story aku le...haha smpi sejarah Amerika pn aku cte hehe..aku lbh suke story2 mcm ni drpd dok ngumpat x tentu psl hal org..bkn ape aku lg ske exercise otak drpd tmbh dosa free hehe sorry kpd sape2 yg terasa ye hehe (>0<)
ok la aku nk kne smbg study ni..hopefully aku blh jwb segala soalan2 esk ok? gud luck to me & all my friends
(^-^)

No comments:

There was an error in this gadget