Sunday, November 28, 2010

Entry yg ke-100


Hoho x sangke aku dh wat 100 entry utk blog yg x semengah mne ni hehe...kengkwn yg follow aku ucapkan tq & sesape yg suke singgah bace aku ucapkn slmt m'baca la ye? hehe skang aku dok sorg je kt umah nenek aku sbb adik2 aku blk pkl 12 td huhu Nadirah kne g kolej, Kakak keje esk & Anitiaq plak PA si Nadirah& kakak aku so kne la die follow dorg blk..hehe maka tgl la aku dgn koh saerah+acik aku..nsb baik kakak aku tglkn bluecube kat aku klu x aku pn xtau ape aku nk wat kat cni hehehe...
adakah aku ptt join jiran sebelah umah nenek aku dgr lagu2 tradisional smbl bljr tariannye? hahaha tidak2 sama skali..ngehehe..
smlm aku tgk cerekarama kat tv3 tajuk "Penggali"..aku rs cte 2 mcm ntah ape2 sbb plot die x menarik langsung hoho dh jd pengulas plak..last2 aku tgk gak sbb koh saerah & acik aku nk tgk..abis je cte 2 aku dgn adik2 aku bukak laptop tgk cte Stephen Chow hahaha ktrg gelak gila2 huhu mlm 2 gak 2 cte ktrg tgk; Lucky Guy & God of Cookery hehehe best oo wlupn cte2 2 dh lebih 10 thn tp tetap best hehe..
God of Cookery
Kakak aku ckp die dpt gaji nnt die nk g tgk wayang huhuh aku mstla nk tags along hehe ms utk pao die ngehehe..ala dulu die slalu je pao aku tp xpe ktrgkn sibling hehehehe..yg ni ayat Nadirah klu nk aku bli ape2 bg die huhuhu...
Skang ni aku btol2 nk bli external hd sbb laptop aku skang storage die dh thp merah gaban dh ni hadui..pnh dgn anime, manga, cte korea, movies hehehe pttla penuh kn? so aku dgn nekad ckp dgn akak aku yg aku nk external hoho...nk wat mcm mne klu x mau jahanam laptop..haih..
okla aku dh blur xtau nk type ape lg..sayonara~~

2 comments:

perindu_خلافة said...

alamak terlepas.. btw Tahniah sebab da masuk entry ke 100 huhuhu, sjak akhir2 ni internet kat rumah slow la, update pn lambat je masuk, :(

Norlyana Nasrin said...

oh yeke xpela..
hehe thanks sbb wish (^-^)

There was an error in this gadget