Friday, November 26, 2010

Experiment


Msk ari ni dh 3-4 ari gak aku wat experiment kat bdn aku sndr huhu..curious? aku try minum bnd2 yg b'kafein mcm coffee & nescafe..aku start dgn old town white coffee perisa hazelnut yg ni mak aku suh minum sbb adik2 aku xmo minum hohoho..mula2 aku mmg pening tp aku thn & minum smpi abis..esoknye aku try nescafe white coffee & mlm 2 aku minum black coffee hoho..pening? ade la skit..smpi skang aku pening sbb smlm pg & mlm aku minum bnd b'kafein..hasil experiment m'buktikn aku masih perlukn masa utk biasekn dr dgn kafein ok? hoho tp ice blended cappucino 2 aku telan je..hehhe bdk degil mmg mcm ni (^-^)

3 comments:

perindu_خلافة said...

wosh, bahaye neyh..
kalo x bleh nk adaptdgn bdn knape nk ambk jgak,
takut jdi dependent nnt problem plak kot~
huhuhu

RuBy said...

ak cafein2 no prob~ hahhaha
time exam selalu je telan satu jug nescafe..hahha
=p~
mcm best je wei gambar 2nd tu...*droll~

Norlyana Nasrin said...

rizqan: kte amik pn sbb mak kte suh minum hoho..
x jd dependent lg ni hehehe bdk degil~

rubiah: ko mmg hebat klu aku mst dh pengsan dh kot hohoho

There was an error in this gadget