Monday, November 15, 2010

Home sweeto home

Hehe smlm smpi Gombak mau pkl 5.20 mcm 2..tggu jap kat bus stop sbb Mr Zul x smpi lg...bl nmpk je Honda CRV Mr Zul dgn girangnya aku ajak kwn aku, Zaidatul Nadia (Jeddah) naik keta huhuhu..oh lupe nk bgtau si Jed ni aku knl dr skola rendah lg..hehe bosan gak la tgk muke die dr skola rendah smpi ke UIA dgn die je hahaha gurau2 jgn marah ye Jed..oh amaran jgn panggil die Jed klu ko bkn org yg rapat+dibenarkan pgl die gitu..aku blh panggil die gitu sbb aku yg bg name 2 kat die time form 3 & lekat smpi skang..aku xbiasa nk pgl die nadia ke zaidatul ke..dulu mula2 aku pgl nama penuh die Zaidatul Nadia tiap2 kali nk ckp dgn die..2 yg die suh aku bg name pndk so semalaman gak la aku pk last2 dpt la nme Jeddah 2 huhuhuhu...die plak pgl aku tok bomoh Naprin siot btol hahaha....ok stop cte zaman skola
me & jed @ Beruas, Perak (ni gmbr zaman matrik)

me & Jed @ Pekeliling (zaman U)
msk2 keta aku t'kjt tgk rambut adik aku, Alisa hehehe mcm cendawan butang ko tau..hehehe xpela nsb baik ko kcik lagi so nmpk la skit cute..tp disbbkn aku ni jahat skit makanya aku pn gelakkn bdk 2 sepuas2 ati aku hehe nsb baik bdk 2 dgn confidentnye ckp die rs die cute hahaha xleh blah pny org....
dkt pkl 6 gak la aku smpi Rawang aka California tp disbbkn skang ni musim hujan & Rawang pun dh jd mcm Fox dlm cte Twilight 2..hehe smpi2 umah jmp la adik2 + kakak aku..sumenye buat mke xde perasaan hehe klu dorg wat mke ade perasaan mst aku pelik..hehe mlm 2 Nadirah wat gag skit dgn Wani hehe lawak btol..pas2 akak aku bg present aku, si Daniel hehe..mkn mlm mcm biase n mlm 2 aku tdo awal smpi Arif msg pn aku x sedar huhu sorry babe huhuhu ok la aku pn nk kne bg si Anitiaq 2 on9 so adios babe (^-^)

6 comments:

RuBy said...

ooii..2 entry dalam 1 hari...tau la takde keje kan,,,hahhaha

Norlyana Nasrin said...

hehe dh alang2 ade ms huhu

perindu_خلافة said...

hehehe.. Jed ea,
nanti nk panggil camtu jugak arr kat nadia,
>_<

Norlyana Nasrin said...

Rizqan klu x syg nyawa try la hehehe..
slp2 ari bln b'tanda pipi 2 huhuhuhu
(^-^)

perindu_خلافة said...

Jed marah ke kalo panggil camtu..
hahaha >_<

Norlyana Nasrin said...

Rizqan!!
haha try la kte pn nk tgk die wat ape kt Rizqan nnt..huhuhuhu ade brani?

There was an error in this gadget