Wednesday, November 24, 2010

Kemas mengemas

gmbr lama

Br td aku kemas2 "library" aku huhu jmp la brg2 lama makanya terungkailah memori2 lama..chewah..aku jmp kad2 raya lama..kad valentine..yg plg xleh blah aku jmp buku biodata hehehe..ala korg dulu2 pn mst ade kn? nk hjg tahun je gelabah suh kengkwn tulis biodata dorg dlm buku dgn harapan  x lost contact but still lost contact gak..aih sorry la kengkwn..aku x lupe kat korg juz ssh kot nk keep in touch dgn kengkwn lame huhu..yg dpt jmp kt FB 2 pn dh kira b'syukur huhuhu..aku kmskn tmpt2 komik aku so nnt aku blh tmbh lg koleksi komik hehe..t'tgk plak Twilight series collection..huhu gatai plak tgn nk amik huhu xpe mlm ni aku nk bc blk huhu..ade gak brg2 yg aku buang huhuhu..sticker2 Fahrenheit aku tmpl2 je kat mne2 tmpt aku ske hehehe...msk ari ni dh 3 ari aku kms2 blk aku 2 but still x siap2 sbb buku2 lama adik2 aku...pnt aku suh dorg smpn..dorg blh wat dek je..hoho kesabaran aku...selg blh thn aku thn kang x psl2 adik2 aku kne belasah dgn tali pinggang xpun hanger hoho..dh lama gak aku x mengganas kat umah ni huhuhu....ok la nnt aku update2 lg adios (^-^)
kt bwh ni gmbr latest hehehe (sorry blur sbb pki camera hp je)

nmpk x bunny 2 ekor 2? tu bkn sekadar bunny je bunny tersebut ade fungsi  massanger tau huhu..

8 comments:

perindu_خلافة said...

Fuiyoo.. bnyk betol comics,
neyh memg kena buat library khas untuk comic jeqk :p

Norlyana Nasrin said...

yup kmpl since skola rendah hehehe..
skang ni tiap2 kali kuar mst bli paling kurang 1 komik huhuhu...

perindu_خلافة said...

oh ye ke.. rizqan x berape minat bace comic skrg neyh, so x jeles arr kalo pndang pn..
ngee, >_<

tp kalo buku2 pilihan,
haish rase mcm nak pinjam semua skali, huhuhu

Norlyana Nasrin said...

huhu apakah buku2 pilihan anda?
ceh soalan xbleh blah..hehe

perindu_خلافة said...

buku-buku pilihan saya adalah berkisar dengan tamadun dunia, sains, agama dan falsafah...
(menjawab dengan muka penuh bersemangat)
hahaha, serius ea neyh arr genre buku yg rizqan minat, best kot~

Norlyana Nasrin said...

kte suke gak tamadun dunia..
bab2 sejarah mmg kte minat glr..hehe
skang dok umah dok psg astro channel 555 je hehehe

perindu_خلافة said...

untung la ada astro.. rizqan dok cuma melangok rtm1,rtm2,tv3,ntv7,8tv.. hahaha ^_^

Norlyana Nasrin said...

hoho xpe2 layan jela ape yg ade hehe..
dulu pernah gak rs nk jd ahli archeology sbb nk kaji bnd2 b'sejarah & travel2 huhuhu impian x kesampaian...

There was an error in this gadget