Tuesday, November 16, 2010

Nito


Di mlm yang sepi(??) aku keseorangan smbl menghadap laptopku yg agak cikai tp byk b'jasa (chewah). Mula m'update status FB & tkr profile pic yg agak lme gak x tukar2 huhu mst rmi yg dh bsn tgk coklat hijauku tp xpe aku gantikn dgn Daniel hijauku hahahaha all green baby!!! Mlm2 ni gak la aku xleh nk tdo sbb aku minum Neslo tp..hadoi..klu nk tau aku ade caffeine intolerance..intolerance yg mcm mne hehe meh cni aku bgtau..aku dl sbnrnye xde hal klu nk minum kopi pekat mcm mne pn..tp ntah lps je aku msk matrik, aku mcm dh xleh nk minum kopi sbb kpale aku mst pening2 klu aku minum wlupn skit..last2 smpi skang klu teringin sgt br la aku sentuh bnd2 b'kafein ni...nk jdkn cte ari 2 time mggu study aku try la minum Neslo kak Ani..lps minum konon nk study la kn..ntah brape minit pas2 aku trs pening makanya rncgn nk study 2 t'gendala begitu saje huhuhuhu...moral of the story: klu xleh minum jgn nk memandai ye yana? heheh biasela kekdg t'degil la plak..
oh klu nk tau td mlm lps amik kakak aku yg m'ajar tuisyen kt Emerald, ktrg sggh kdi kek hehehe tb2 plak tekak die nk mkn kek kn? so die bli la American Chocolate huhuhu bgs Zulaika ko mmg tau ap yg aku ske..yela agak touching gak la thn ni aku xde mkn kek time bday..huk huk tp akhirnya dpt gak mkn td hahahaha..ntah adat dr mne ntah aku amik tiap2 thn bday je nk kek..ceh mcm kanak2 pn ade..hohoho aku mmg kanak2 riang pn!
hoho ok meh aku tnjk gmbr kek hehe..
American Chocolate cake
sedap glr sbb kek ni x manis sgt huhu..k la nito peoples (^-^)



2 comments:

perindu_خلافة said...

American Choclate.. nak sikit,
huhuhu

Norlyana Nasrin said...

huhuhu boleh2 meh dtg cni hehehe

There was an error in this gadget