Thursday, November 18, 2010

Rumahku sunyi sepi...


hehe disbbkn Anitiaq & Aliciaq xde makanya aku dok umah sorg2..hehe sunyi? haah tp xpe at last ade gak la time2 peaceful kt umah aku ni huhuhu klu x bdk2 2 asyik memekak je haha..smlm Nadirah & Wani buat lg lawak2 bodoh dorg 2..haih klu ade handycam mau je aku rakam upload msk youtube br pdn mke 2 ekor 2..ntah2 blh msk Gag Concert kot...aku gelak gila2 smpi nk cramp abdomen aku tp xpe skali skala + xde exam so xpe hhehehe..
myb skang ni klu asal aku update je mst ltk gmbr mknn..hehe adakah korg bosan? huhu nk buat mcm mne dh mmg ari2 aku msk + ade je lauk2 yg "menarik" hehehe poyo btol..xpe2 nnt aku cr topik pecah otak so ade la skit bhn2 ilmiah..bila? yang itu kte xtau..hehe..
oh smlm Astro 104 main blk cte Los dan Faun haha aku ske giler cte 2 sbb sengal+klaka do..hehe ske tgk adlin+hans huhu best2 tgk byk kali pn aku gelak2 lg huhu..susah kot aku nk ske cte melayu sbb byk sgt cte cintan cintun yg x bleh blah dr cte yg blh wat aku lekat dpn tv huhu..oo lg 1 aku ske klu cte arahan Mamat Khalid hahaha lawak do mcm Man Laksa & Zombi Kampung Pisang hahaha..aku siap smpn cte 2 dlm external lg hehehe...adakah aku pelik? hmm x kisah pn janji aku happy hohohohooho (^0^)

No comments:

There was an error in this gadget