Wednesday, November 17, 2010

Selamat Hari Raya Aidil Adha

huhuhu hari ni merupakan hari yg plg bz utk Mr Zul sbb ari ni die kne menyembelih lombu2 + melapah hohoho..umah ktrg ade wat nasi himpit & rendang hehehe juz xde kuih je klu x mmg dh mcm hari raya aidilfitri dh ni...huhu kwn2 si Lisa je yg dtg ari ni..huhu sume dr skola cina hhohooho..
smlm mmg aku bz glr2..start bz ptg 2 la..nk msk dinner + get ready bhn2 utk msk rendang..smlm aku masak ayam+kentang msk dgn sos tiram, sayur kobis & last skali tauhu telur +sos thai(yg ni nadirah yg msk).


mlm 2 aku replenish dgn Peach flavoured black tea by Twining + chocolate cake huhu mcm mne x gemuk oo...


bgn je pg td trs mandi & g ikut mama g kdi..hehe dpt upah ice-cream coklat (lagi??) blk 2 men laptop la ape lg huhuhuhu smbl tgk tv huhuhu..
okla slmt menyembelih kpd Mr Zul & slmt hari raya aidil adha to all Muslim (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget