Saturday, November 27, 2010

Seronoknye di rumah Koh Saerahku~~

ok disebabkn aku kt umah Koh Saerahku skang makanya aku nk ctekn skit ape yyg best kat umah nenek aku ni hehee:
1. Rumah nenek aku ade kebun hehehe
sblm process pembersihan
2) ko akan dilayan kalah anak raja..huhu koh saerah & acik aku yg akan buat sume keje hehehehe smpi xtau nk tolong ape hehehe
my koh saerah
3) ko akan disajikan dngan muzik free dr pagi smpi mlm oleh india yg dok sblh umah nenek aku..hoho sume lgu2 india dr rock, tradisional & rap pun ade smpi aku dgn adik2 aku tergelak guling2..

4) Pagi2 korang xyah risau psl bgn Subuh sbb klu time2 skola mkck sblh umah wan aku ni akan jd siren sbb kejutkn anak2 die bgn g skola..hoho wlupn rs mcm nk bg pelempang tp xpe kejut bgn Subuh kn? (perhatian: Norlyana Nasrin sgt benci bl ade org kejutkn beliau sebelum alarm handphonenye b'bunyi ada rakannya yg trauma apabila melihat mukenya yg x puas hati apabila mengejut beliau)


5) korang akan rasa masa mcm dibekukn sbb ms rs mcm berlalu dgn lmbt skali.

6) ade buaian
huhu nmpk x buaian kt blkg hehe 
7) klu hujan ke ape jiran2 nenek aku akan b'tempik "hujan!! hujan!! lok sui ah!! hehehe riuh btol...

8) ko akan rs mcm lost contact dgn dunia sbb tv umah wan aku x psg pn sbb xde astro hehe...paper plak xde la bli ari2 hehehe..

9) klu nk mkn ape2 juz say it sbb koh saerah aku akan buat pny..juz jgn minta truffle ke foie grass ke sbb die xtau pebende 2 hheehehe..

10) ko akan rs mcm dok kt sauna sbb kat cni dh mcm Arab Saudi pny panasnye hehe

11) lastly ko xkn rs lapar sbb ko akan mkn je setiap ms..adik aku smpi naik 2 kg setiap kali blk umah koh saerah aku ni hehehee..

ok la nnt aku update klu ade ape2 lg yg best k? (^-^)




2 comments:

perindu_خلافة said...

best gilew rumah nenek lyana..
alarm sbelah rumah da ade,
hujan punye siren pn ada jgak,
penghidang makanan pun ada,
package makan setiap masa,
siap background music lagi...

FuH~ serba lengkap ni patut la nenek lyana x pakai astro, coz Macam-Macam da Ada~ hahaha
abes la astro camni,

Norlyana Nasrin said...

hehe mmg2
package lengkap ni susah nk dpt wlupn g kt hotel (unless u pay for it)
hehe background music yg x thn hehe smlm seharian die psg music traditional india hehe sumnye bunyi2 yg menusuk jiwa raga..sedih je hehehehe

There was an error in this gadget