Friday, December 31, 2010

During my journey from Kuantan-KL


ok wlupn terlambat nk cte gak...smlm time kt terminal Kuantan aku t'jmp Prof Othman aka lecturer Microb aku dl..huhu die dgn isteri die naik bas yg sama dgn aku...mmg aku nk tgr tp asl aku nk tegur je mst ade bnd m'hlg..haih dh xde rezeki...tp aku ade gak la borak skit dgn isteri die itu pun time aku tlg die trn dr tmpt tggi kt platform bas...msk je dlm bas aku start ngantuk so aku t'tdo smpi Lanchang...aku dgr riuh2 gak kt seat blkg aku, rupa2nye Prof dgn isteri die tgh syok b'borak dgn passenger len yg kebetulan org yg dorg knl huhu..wlupn aku xnk eavesdrop tp t'curi dgr la gak sbb aku pn dh t'jaga kn? hehehe mcm2 cte kuar beb kebyknnye psl anak2 die la menantu la n family org yg dorg dok borak huhu....wlupn rs mcm rude je curi dgr tp ape kn daya bas t'sbt xde blk kedap bunyi n aku dok dpn seat dorg je...akhirnye smpi ke sdh aku x b'kesempatan tgr Prof hoho...oh klu nk tau pg b4 aku blk aku g klinik bl doktor 2 check die kata suhu aku 39 darjah Celsius n bg aku ubt n mc...b4 naik bas aku mkn la ubat yg Dr Faiza 2 bg huhu alhamdulillah lps 3 jam mkn ubat suhu aku trn n aku dh x pening2 hehe kr btl la ckp Dr 2 yg die bg ubat yg "kuat" pny kat aku hehehe thanks doc..

Last day of year 2010


The last day..huhu sound so sad right? but actually we r heading to new year which mean we need to be better than last year..yeah i need to improve myself as i  grow older (not so fair coz just having my birthday last 2 month). in my head there are many plans which i need to achieve b4 i turn 30 insyaAllah I'll try my best to achieve it. I hope all my wishes become true & hopefully nothing get into my way hehehehe....now I'm at home & alhamdulillah my fever almost recover but unfortunately i can't donate my blood for blood donation at Tesco Rawang tomorrow..haih so sad so hopefully all Rawangian will go and donate their blood as there are plenty peoples out there whom need blood to continue their life..what will i do today? hmm don't know coz i didn't plan any..myb juz spend my time with my sibling..hehe must be fun (^-^)

hmm myb some will suggest to go for new year countdown haha let me tell ya that I'm not interested in such event coz there will be crowded and I'll suffocate..not mentioning there'll be a lot of crazy people who tends to be extreme in celebrating new year by racing or crazy mad party which I can't even tolerate..hmm I'm just a conservative young lady whom love to stay at home peacefully...

Thursday, December 30, 2010

Fever

hoho aku diserang demam panas..skang aku update blog dgn keadaan kpale aku yg pening gilos.huhu xpe2 tgh semangat ni..oh td aku br dpt msg dr akak aku yg bgtau Jumaat ni public holiday sbb M'sia mng piala suzuki...hmm aku pk2 uia cti x? klu cuti esk pagi2 aku nk blk California..rncgn derma darah aku tertunda..hmm dh kata demm so aku yg mula2 xmo sentuh langsung ubat sbb klu derma darah x leh amik ape2 umah dlm tmph semggu (klu x slp) b4 derma..so aku minum air soya smbl mkn roti kentang + minum air Twister oren yg aku bli siang td..hoho sakit2 pn aku kuar siang td dgn Fidah g cr kasut & survey harga spec kt ECM hehe...keadaan aku mkn teruk ptg 2..td time mama aku call, ayah aku mrh btol bl aku ckp xnk mkn ubat sbb nk derma darah..last2 aku akur gak...sebiji ubat aku telan td sbb tkt kang x psl2 rumate2 aku ssh nk jaga aku huhu chewah...klu nk tau klu aku demam, air mata aku akan x henti2 mengalir & i got a runny nose too..hehe lawak? hmm xpela dh mcm ni keadaan aku...oh i got this virus from Nadirah..mula2 aku juz rs mual2 je ari isnin ari 2..ari selasa plak tekak aku plak sakit n ari ni tup2 trs aku demam..rumate2 aku bantai tegur pg td sbb mlm td diorg dgr aku mengerang kuat glr..hoho ni pn habit aku gak..klu aku sakit slalunya bl tdo aku akan mengerang tp aku x sdr pn aku wat mcm 2 hehe..sorry la wat korg tkt mlm td....skang aku ade headache yg x leh blah frequency so smpi cni jela aku merapu..till d nxt time..

Wednesday, December 29, 2010

PBSM revive?

Its been a long time since my last post..why don't i update my blog regularly? the answer is the internet connection in IIUM Kuantan is quite poor and i'm quite lost for these few says. FYI this weekend in Tesco, Rawang, there'll be blood donation program and i'm planning to join it..well which is also mean that I'm going back again this week. Since the beginning of this semester, I've been home every weeks and seems like my old club PBSM (Persatuan Balik Setiap Minggu) is revive huhuhu..but for sure i need to stop this habit sooner or later coz I need to focus on my life here and try hard to achieve my goals..now i'm still in la la land so somebidy plz knock my head with frying pan so i can wake up hehehe (^-^)

Monday, December 27, 2010

What do u think?

What do u think if u saw a Muslim mother let her children watch a kissing scene from Lady Gaga MV while Solange Knowles (Beyonce's sister) really angry when her son sneakily watch that kind of MV ?

What do u think if u saw an old woman walking down on street behind her children while they're not even think that their old mother now is not able to walk as fast as they could? Why don't they hold their mother's hand like she does when they're young?

Answer those question and ponder b'coz there're nothing more that I could say...think people think....

Sunday, December 19, 2010

101217 SHINee - Lucifer (December 17, 2010) KBS Music Bank

Taken from Shafiq_Elf blog (^-^)

1.What are you wearing now ?
T-shirt & Pants

2.Where is your position ?
 infront of my laptop

3.What the first thing you do this morning ?
 Jump off from my bed hoho

4.10 Bff names ?
-Zaidatul Nadia
-Seenu
-Norul Ain
-Norul Aina
-Siti Suria
-Nur Rafidah
-Nor Azra
-Safarina aka adik ipar
-Masniza
- Norizah

5.Your Boyfriends/Girlfriends name ?
 haha i'm single

6.Who is your favourite artist ?
 Beast, Big Bang, Super Junior, Epik High, C.N.Blue, FT Island, U-kiss, 2NE1, MBLAQ, Jaebum, JYJ, KATTUN, Heidi, The GazettE.......aih byk sgt smpi x igt

7.What do you get on your birthday ?
 chocolate from my mom
plush toy & watch from my elder sis
cushion & hp  holder from Ain & Aina

8.List 8 place you wanna go ?
-Mekah
-South Korea
-Alaska
-Japan
-Switzerland 
-China
-Britain
-Taiwan

9.If you have 10 million in your pocket ,, what will you buy ?
Buy a new house
buy Lamborghini Gallardo Spyder
Travel to places i mentioned above
donate to the needy
open my own company
launch my own clown mafia clan hahahahaha

10.What are you doing at 10 am sharp today ?
Still in the dream land coz last night stayed up late

Mati kerana CINTA

Mendiang Alviss Kong
Aku rs x ramai antara kita yg tau tentang kematian seorg pemuda berbangsa cina yg b'nama Alviss Kong yg m'bunuh diri akibat ditgl kekasihnya yg br dikenali selama 4 bulan. Aku tau pn sbb kebetulan Alviss ni kwn kpd kwn adik aku. Alviss pemuda berusia 22 tahun menamatkn riwayat hidupnya dengan terjun dr tgkt 14 di Ketumbar Height, Cheras, KL pada 9 Dec 2010 lps. Sebuah kereta remuk akibat impak dr terjunan Alviss. Hmm klu b'dsrkn prinsip momentum semmgnye kereta 2 blh remuk n aku wat assumption yg organ dalaman mendiang rosak teruk. Tapi aku t'pk apsal kerana seorg perempuan die sanggup nk bunuh diri sbb aku tgk muke mendiang ni hensem n market la so sng2 je die blh cr penganti tp die pilih utk bunuh diri n yg xleh blah dlm suicide note die blh tls yg klu perempuan 2 ade laki len tp laki 2 x hargai perempuan 2 die akan hunt org 2 wlupn die dlm btk spirit..haih...sblm Alviss ni bunuh dr, die ade post kt FB n kakak die igt die juz men2 xsangka die mmg buat btol2..aku rs kakak die mst trauma..aku rs mst rmi yg benci glr kt perempuan yg tglkn die tp aku rs perempuan 2 pn mst dlm keadaan tertekan n x sangka mamat ni bunuh diri juz sbb break up dgn die kn...ok ni aku bg link psl berita n blog kengkwn die

Pd pendpt aku, tragedy yg menimpa mendiang harus diambil serius. Jika ade kengkwn or sedara mara xpn korg yg ade ura2 nk commit suicide pk la 2-3 kali sbb hidup ni skali je n klu bunuh diri yg Islam mmg trs straight ke neraka. Pk perasaan org yg anda ditglkn nk2 lg mak ayah sbb korg mati dgn cara yg menngerikan & mak ayah korg mst malu dgn perbuatan korg...aku harap post ni m'berikn sedikit sebyk info & manfaat kpd yg membaca..

Saturday, December 18, 2010

Home again (^-^)


Hehe kengkawan sila jangan dengki ye sbb aku skang kt umah wohoo!! saje je balik sbb skang ni kan xde ape2 lg so ape lg balik ke umah la kite...smlm la abis je klas EOP mass lecture trs je aku suh Apin anto aku g terminal n bli tiket on the spot.
aku dpt tiket pkl 1 n naik bas fav aku Bulan Restu huhu...smpi kt Masjid Ar-Rahmah kt Gombak pkl 3.50 mcm 2 n aku tggu jap kt stesen bas kt c2 sbb ayah aku x smpi lg..sementara tggu 2 ade la mamat2 motor yg tggu skali sbb time 2 tgh hujan so aku juz wat muke selambe jela smbl dgr lagu2 Korea dlm hp aku hohoho..30 minit mcm 2 aku nmpk keta ayah..ceh pttla lmbt rupenya adik aku si Nadirah yg drive sbb ayah aku nk ajo die jln so len kali bior die plak yg amik aku..sepnjg p'jlnan juz ckp skit2 je dgn ayah aku sbb adik aku dh tdo kt blkg hehe....
smpi umah dlm pkl 5.10 sbb traffic jam kt Templer Park. Rehat jap pastu pkl 5.25 sku ikut adik aku kuar g amik kakak dgn mak aku blk keje..smpi kt tmpt keje dorg nsb baik dorg xkuar lg  so ktrg rest dl..aku ckp dgn adik aku yg aku kne tkr tmpt dok seat blkg sbb mak aku x ske dok seat blkg so aku kuar la..adik aku yg keji bl aku kuar je die trs lock pintu so aku x dpt msk keta..pnyla aku wat drama sedih kt luar keta suh bdk 2 bukak pintu yg die plak bantai gelak gila2 kat dlm..
aku
adik aku
dpt je aku msk keta trs aku bantai bdk 2 sbb brani die jatuhkn air muke aku kt dpn guard2 Euro 
lps 2 ktrg g Tesco sbb kakak aku kne bli brg utk Christmas Party kat tmpt keje die..aku dgn adik aku g singgah kdi buku sbb aku nk cr komik..tgk2 xde pn komik yg aku nk haih..ktrg yg blur trs naik 2nd floor n cr akak aku dlm Tesco..time ni adik aku wat dajal lg..die bantai men2 konon aku curi gula la kertas la pdhl aku innocent je jln dgn die..kuang ajo pny bdk nsb baik aku x kne thn ke ape...cr2 rupenya akak aku g cr brg kt Kedai Smart..ceh tp prank Nadirah sengal x abis lg bdk 2 wat kecoh kt Kedai Smart 2 konon2 aku amik buku la ape la adoii pening kpale otak aku dgn bdk 2...dh siap m'beli ktrg nk blk la tp tgh trn dr escalator tb2 dpt kertas promosi Canadian Pizza huhu terpikat sudah..trs g Canadian Pizza n order 3 pizza yg harganye juz rm55 hohoo pki kupon n lg skali kakak aku blanje hehehe

Meat Lover

Turkey Hams Pizza

Hawaiian Lover
mlm 2 ktrg mkn pizza jela lgpn mak aku mmg x msk sbb ade psr mlm hehe..
Hari ni family ktrg mkn lauk b'asaskn daging sbb mak aku nk abiskn daging korban dlm peti ais umah ktrg hehehe sakit jaw aku sbb dok mengunyah haha...okla smpi cni jela aku merepek..huhu klu perasan entry kali ni dh jd mcm cerita b'gambar hehehe

okla till the next time (^-^)


Wednesday, December 15, 2010

Hello (^0^)

Hari ni aku free..wohoo. sbb xde klas so mcm biase la bgn lewat skit g mandi n trs g bli brunch n mkn dgn Fidah hehe..smbl2 mkn tgk cte Jepun tajuk ape ntah aku x igt tp yg aku tau Mocomichi Hayami yg b'lakon huhu..hensem do mamat 2..pas mkn aku blk bilik on9 jap pas2 solat..abis je solat aku tgk cte korea Secret Garden, Hyun Bin dgn Ha Ji Won b'lakon..cte ni best sbb watak Hyun Bin sengal glr..tgh syok tgk Ain ckp nk g KOM so aku tmnkn die sbb aku pn nk g amik brg zakat..otw g KOM 2 la something yg xleh blah t'jd kt ktrg...tgh aku syok jln2 & borak2 dgn Ain tiba2 ktrg t'dgr anjing m'yalak..mak aih meremang bulu roma den..slalu klu ade anjing pn ktrg lalu n anjing 2 wat selamba tp ntah apsal ari ni die suke2 m'yalak kt ktrg..hmm so ktrg ikut jln len..tgh syok jln ktrg perasan yg anjing 2 ikut ktrg hohoho time ni aku dh rs len mcm so ape lg b'lari la ktrg bl tgk anjing 2 dh xde br b'henti..adoi sakit jantung aku klu ari2 mcm ni...smpi KOM ktrg settlekn ape yg ptt & aku tmnkn Ain dok jap tggu Farah sbb diorg kne g KOS plak lps 2..so aku yg x brani blk sorg2 sbb tkt kne hambat pn tggu la skali..settle segala hal ktrg blk la mahallah..aku yg terer ni t'tgl plak hp aku kt cafe kak ana..pnyla dh smpi blk n borak2 dgn adik ipar aku nk dkt sejam lbh br aku perasan hp aku xde so aku mntk la adik ipar aku miscall n nsb baik kak ana smpn klu x hehe tgl sejarah jela hp aku 2..blh kata wlupn ari ni aku free xde klas tp aku full dgn mcm2 event hehe..life is unpredictable so enjoy it if u can't avoid it huhu

Tag kt Rubiah

10 things you want:

  • commitment
  • external HD 2TB
  • tons of comics
  • pointer naik
  • handphone br
  • determination
  • new shoes
  • money
  • graduate cpt
  • semua yg aku nk aku dpt
9 things you love about your friend:

  • help me when I need it
  • talk to me when I'm lonely (hehe)
  • accompany me when I'm alone (ceh)
  • give me food huhu
  • outing with me
  • sharing n caring
  • listen 2 my theory 
  • laughing with me
  • they can form a mafia clan with me hehe
8 things you do everyday:

  • sleeping
  • eat 
  • bath 
  • online
  • talk with my sister in law
  • watch movies or series
  • deleting msg
  • observing..
7 things you enjoy:

  • comics
  • anime
  • online
  • shopping
  • movies
  • dress people-up
  • make stupid jokes
6 things that will always win your heart:

  • babies
  • cuteness
  • chocolate
  • a bunch of flowers
  • big shining eyes
  • masculine hehehehe
5 favorites:

Movie: Windtalker, anime, cte Mamat Khalid
Song: Beast, Jang Geun Suk, Big Bang, No Min Woo, Super Junior, JYJ
Book: Comics, Twilight series
Food: cakes, chocolate, ice-cream, spaghetti
Season: winter and spring

4 things about yourselves

  • Scorpio lady
  • blood type O
  • love comics
  • love playing a lot

3 places you want to go:

  • Makkah
  • South Korea
  • Alaska
2 favorite holidays:

  • Semester break!
  • Gong Xi Fa Cai
1 person you’d marry on the spot:
Mocomichi Hayami

Tuesday, December 14, 2010

First Day of Sem 2 3rd year 2010/2011


Hari ni pkl 10am td dh start class Hematology & the lecture given by Bro Hamzah. Hoho sng ckp sepnjg lecture die aku blur & rs intimidate sbb die ckp sume basic pdhl ade je bnd yg br ari ni aku dgr..aih blh kata aku down skit la tp bl di pk kn blk + td Rubiah bg smgt skit so aku anggap its ok sbb ni br klas yg pertama so aku ade ms lg nk bljr n itu mmg tugas aku pn kt cni ye x? hehe ptg td dh start lab tp blm wat expriment. ktrg dikehendaki sign surat perjanjian etika dlm lab hoho mcm nk sign contract ape ntah..aku pnyla teliti setiap baris2 ayat sbb ko igt sign ni blh wat men2 ke? bl aku dh puas ati br aku tulis nama n no matric + sign dpn Bro Hamzah n Bro Saufi bl nama aku dipanggil. klu nk tau Bro Hamzah ni strict skit sbb td ade org lmbt so die x bg msk..nmpknye aku kne kekalkn imej bdk yg dtg awl la sepnjg sem ni n sem akan dtg..ala selama ni 30 minit b4 klas aku dh start b'jln kaki x pn naik bas dr mahallah insyaAllah aku akan maintainkn attitude ni..
ok ade bnd menarik skit yg aku bljr kt klas Hematology td psl personality & types of blood..
part 1 (click on pic for larger view)
part 2
but still do not believe it 100% b'coz after all ur personality is depend on u not ur blood type.

Monday, December 13, 2010

Bye California Hi Kuantan

amaran: entry ni pnjg so b'thn la kengkwn
Aku br blk ari ni hehe..knape? sbb aku mls + smlm tiket abis da...ok nk cte skit ape aku wat smlm huhuhu..aku ikut akak aku g Midvalley Megamall..aku ni jns ske kuar awal tp disbbkn outing kali ni akak aku sponsor so kne jela ikut die..kuar umah nk dkt pkl 11 n smpi sne pkl 12 lbh..hmm..ktrg naik Komuter je pn 2 yg lmbt sbb Nadirah ade exam smlm..smpi kt stesen komuter akak aku kerah aku g bli tiket so aku g la bli..sie plak cr breakfast utk ktrg..tgk2 ade train g Bangi so aku ajak la dorg naik tp akak aku yg jns mengelabah xmo naik sbb tkt train 2 x berenti kt Mid...hahaha pnyla aku tergelak glr2 sbb aku dh tgk la route train 2 n mmg ade berenti kt Mid..die pny x puas ati paksa adik aku si Wani g tny Pegawai kt c2..aku mls lyn aku g jela naik train 2 pas2 tgk dorg mengekor kt blkg hehhehe...aku msk koc wanita n aku assume sume perempuan jela kat c2 malangnye tekaanku slp..ade gak "mak nyah" dlm koc wanita..aih aku cukup x b'kenan dgn org yg x reti bc xpn x fhm bhs ni..punyala jelas terang lg ternyata koc 2 utk perempuan tp still ade gak golongan2 ni..kat stesen en pun selamba je laki2 msk koc wanita..aih x fhm aku apsal liat sgt dorg ni nk ikut rule? time aku blk pn same thing happen..aih mls nk lyn lantaklah tp spttnye pekerja2 kt KTMB ni amik initiative check kt ladies coach ade laki x n klu ade halau dorg..haih ntah ape2



atas 2 sume gmbr yg aku amik kt koc wanita n tmpt menunggu..

dh cukup. meh aku cte ape aku wat kt Mid plak hehehe..smpi2 kt Mid aku cr komik aku tp x jmp so aku trs bwk dorg g GSC..b4 bli tiket bncg dl nk tgk cte ape..aku nk tgk Rapunzel akak aku plak nk tgk Harry..last2 ktrg decide tgk Narnia hehehe dua2 xdpt..Narnia 2 ktrg tgk yg 3D hoho best woo..yela 1st time tgk 3D hoho..bli tiket pkl 1.40pm so ktrg g mkn dl kt The Chicken Rice Shop abis mkn aku g solat kt surau kt dlm Jusco..selesai sume tgk jam pkl 1.30 ktrg g la naik lvl 3 n bli popcorn hoho..
dr ape yg aku tgk The Chronicle of Narnia: The Voyage of The Dawn Treader best hehe..x rugi tgk..so tq kt akak aku sbb blanje haha..abis tgk wyg aku tmn akak aku g bli brg hoho time ni la penyeksaan b'mula..skt kaki aku weh tmnkn die b'jln yg die plak skt kaki sbb aku jln laju sgt haha cian ko..adik aku si Wani 2 follow jela huhu die ni jns x byk bunyi 2 yg org suke bwk die b'jln hehe..
Aku ade amik gmbr tp 2 sume dlm camera mak aku n aku lupe nk transfer msk dlm komputer aih..xpela nnt aku suuh adik aku mskkn dlm FB die..

Hari ni aku bgn awl gak la huhu mandi n b'siap pas2 tgk atas meja Mr Zul dh blikn aku breakfast weh hohoho seronok glr aku..die bli ns lemak+telur goreng+paru hoho sedap weh..tpt pkl 9.30 aku kejut adik aku si Nadirah suh die anta g Pekeliling so die pn bgn n b'siap..pkl 10 lbh mcm 2 aku kuar dr umah singgah Rose Garden amik kwn aku si Zaidatul n trs g Pekeliling..dlm keta kuar la mcm2 cte sepnjg ktrg cuti hehe ko mmg terbaik la Jed hoho..smpi Pekeliling pkl 10.50 tetb plak Jed m'jerit sbb die t'tgl bekalan mknn die dlm keta aku hoho trs aku call Nadirah pnyla adik aku t'gelak hehe..lawak btol ktrg ari ni..smpi Kuantan ktrg naik teksi sbb kwn2 yg wat delivery xleh amik hmm burn rm15..dlm teksi plak pakcik teksi pnyla semangat b'cerita..mula2 mcm ceramaha agama slps beberapa ketika b'tukar m'jd ceramah politik aih..nk xnk dgr jela..Jed jwb gak skit2 aku juz snyp n sengih jela sbb mmg aku x mnt bab politik ni..smpi2 blk aku sapu2 skit n solat Zohor pas2 lunch dgn Jed hehe..

Esok dh start klas Hematology so aku hrp sem ni b'mula dgn baik n b'akhir dgn baik juga (^-^)


Saturday, December 11, 2010

Aqlan dtg melawat

hehe br td anakku yg paling comel (hehehe perasan) dtg melawat hoho..die dh blh jln tp mcm x stabil lg..skang ni die dh byk senyum n suke membebel tp dlm bhs baby die la hehe comel btol...rs mcm nk kidnap je bdk ni biar tgl trs dgn mommy die ni hoho kang x psl2 aku msk jail sbb kidnap anak org haha (^-^)
ok meh tgk gmbr2 bdk comel ni



hancur bola ni budak ni gigit

wekk x sedap

xpe keseronokan mengigit 

ape tgk2?

cr harta karun

ooopps tertangkap sudah 
kyahaha comelnye adoi..susahla mcm ni esk dh nk kne blk Kuantan...xmo blk!!! waaa nk dok umah!! haih kang xpsl2 mak aku pelangkung dgn kuali kang...haih xpela ape nk buat perjuangan harus diteruskn..majulah sukan utk negara.....

Jang Geun Suk – 부탁해, My Bus



Hangul
Like crazy Just

Run Run Run Running
Go Go 부탁해 My Bus
To the Stage
My Heart is
Beat Beat Beat Beating
Boom Boom 심장까지
들려오는 허리케인 사운드
높이 Jump Jump Jump
파란 하늘 위로
멀리 Quick Quick Quick
달려가는거야 Start You and I

날이 선 머리끝 흐린 Telepathy

날 조이는 꿈 I’m crazy now
달콤한 Jasmine 향
또 반복되는 Stress
I want to be free
꿈의 Paradise OH
그 곳으로 갈테야 My friend
Don’t think Just run OH
꿈꾸는 나의 바다로
Like crazy Just
Run Run Run Running
Go Go 부탁해 My Bus
To the Stage
My Heart is
Beat Beat Beat Beating
Boom Boom 심장까지
들려오는 허리케인 사운드
높이 Jump Jump Jump
파란 하늘 위로
멀리 Quick Quick Quick
달려가는거야 Start You and I

Never to fall down
지독한 연기 늘 멍한 Television

날 깨우는 Noise I’m tired now
쓰디쓴 혀끝과 또 꿈틀대는 Strain
I want to be free
꿈의 Blue Sky OH
그곳으로 갈테야 My friend
새처럼 Fly to the sky
너의 날개를 타고

Like crazy Just

Run Run Run Running
Go Go 부탁해 My Bus
To the Stage
My Heart is
Beat Beat Beat Beating
Boom Boom 심장까지
들려오는 허리케인 사운드
높이 Jump Jump Jump
파란 하늘 위로
멀리 Quick Quick Quick
달려가는거야 Just Run Run Run
Never to fall down

부탁해 My Bus
Never to fall down
부탁해 My Bus

Romangul
Like crazy Just

Run Run Run Running
Go Go butakhae My Bus
To the Stage
My Heart is
Beat Beat Beat Beating
Boom Boom simjangkkaji
deullyeooneun heorikein saundeu
nopi Jump Jump Jump
paran haneul wiro
meolli Quick Quick Quick
dallyeoganeungeoya Start You and I

nari seon meorikkeut heurin Telepathy

nal joineun kkum I’m crazy now
dalkomhan Jasmine hyang
tto banbokdoeneun Stress
I want to be free
kkumui Paradise OH
geu goseuro galteya My friend
Don’t think Just run OH
kkumkkuneun naui badaro
Like crazy Just
Run Run Run Running
Go Go butakhae My Bus
To the Stage
My Heart is
Beat Beat Beat Beating
Beat Beat Beat Beating
Boom Boom simjangkkaji
deullyeooneun heorikein saundeu
nopi Jump Jump Jump
paran haneul wiro
meolli Quick Quick Quick
dallyeoganeungeoya Start You and I

Never to fall down
jidokhan yeongi neul meonghan Television

nal kkaeuneun Noise I’m tired now
sseudisseun hyeokkeutgwa tto kkumteuldaeneun Strain
I want to be free
kkumui Blue Sky OH
geugoseuro galteya My friend
saecheoreom Fly to the sky
neoui nalgaereul tago

Like crazy Just

Run Run Run Running
Go Go butakhae My Bus
To the Stage
My Heart is
Beat Beat Beat Beating
Boom Boom simjangkkaji
deullyeooneun heorikein saundeu
nopi Jump Jump Jump
paran haneul wiro
meolli Quick Quick Quick
dallyeoganeungeoya Just Run Run Run
Never to fall down

butakhae My Bus
Never to fall down
butakhae My Bus
Cre:http://romanization.wordpress.com+http://xiaolink.wordpress.com

Like crazy Just Run Run Run Running
Take Care of My Bus Go Go To the Stage
My Heart is Beat Beat Beat Beating Boom Boom to your heart
Hurricane sound is audible
Jump Jump Jump Height Blue sky
Quick Quick Quick far Start You and I are riding

Telepathy for guys, the day cloudy
Joey Day Dream I'm crazy now
Sweet Jasmine fragrance Stress and repetitive
I want to be free
Dream Paradise OH


My friend I'm going to place
Don't think Just run
OH My dream by the sea
Like crazy
Just Run Run Run Running
Take Care of My Bus Go Go
To the Stage My Heart is Beat Beat Beat
Beating Boom Boom to your heart
Hurricane sound is audible
Jump Jump Jump Height Blue sky
Quick Quick Quick far Start You and I are riding

Never to fall down

Television always bemused awful acting
Noise I'm tired now wake me
Another bitter tongue and rocking
Strain I want to be free Blue Sky OH dream 'm Going in there,
My friend Fly to the sky like a bird
Take Your Wings

Like crazy
Just Run Run Run Running
Take Care of My Bus Go Go
To the Stage My Heart is Beat Beat Beat Beating
Boom Boom to your heart
Hurricane sound is audible
Jump Jump Jump Height Blue sky
Quick Quick Quick far 'll
Just Run Run Run Runaway
Never to fall down

Take Care of My Bus

Never to fall down

Take Care of My Bus

credits: jgs.net
There was an error in this gadget