Monday, December 13, 2010

Bye California Hi Kuantan

amaran: entry ni pnjg so b'thn la kengkwn
Aku br blk ari ni hehe..knape? sbb aku mls + smlm tiket abis da...ok nk cte skit ape aku wat smlm huhuhu..aku ikut akak aku g Midvalley Megamall..aku ni jns ske kuar awal tp disbbkn outing kali ni akak aku sponsor so kne jela ikut die..kuar umah nk dkt pkl 11 n smpi sne pkl 12 lbh..hmm..ktrg naik Komuter je pn 2 yg lmbt sbb Nadirah ade exam smlm..smpi kt stesen komuter akak aku kerah aku g bli tiket so aku g la bli..sie plak cr breakfast utk ktrg..tgk2 ade train g Bangi so aku ajak la dorg naik tp akak aku yg jns mengelabah xmo naik sbb tkt train 2 x berenti kt Mid...hahaha pnyla aku tergelak glr2 sbb aku dh tgk la route train 2 n mmg ade berenti kt Mid..die pny x puas ati paksa adik aku si Wani g tny Pegawai kt c2..aku mls lyn aku g jela naik train 2 pas2 tgk dorg mengekor kt blkg hehhehe...aku msk koc wanita n aku assume sume perempuan jela kat c2 malangnye tekaanku slp..ade gak "mak nyah" dlm koc wanita..aih aku cukup x b'kenan dgn org yg x reti bc xpn x fhm bhs ni..punyala jelas terang lg ternyata koc 2 utk perempuan tp still ade gak golongan2 ni..kat stesen en pun selamba je laki2 msk koc wanita..aih x fhm aku apsal liat sgt dorg ni nk ikut rule? time aku blk pn same thing happen..aih mls nk lyn lantaklah tp spttnye pekerja2 kt KTMB ni amik initiative check kt ladies coach ade laki x n klu ade halau dorg..haih ntah ape2



atas 2 sume gmbr yg aku amik kt koc wanita n tmpt menunggu..

dh cukup. meh aku cte ape aku wat kt Mid plak hehehe..smpi2 kt Mid aku cr komik aku tp x jmp so aku trs bwk dorg g GSC..b4 bli tiket bncg dl nk tgk cte ape..aku nk tgk Rapunzel akak aku plak nk tgk Harry..last2 ktrg decide tgk Narnia hehehe dua2 xdpt..Narnia 2 ktrg tgk yg 3D hoho best woo..yela 1st time tgk 3D hoho..bli tiket pkl 1.40pm so ktrg g mkn dl kt The Chicken Rice Shop abis mkn aku g solat kt surau kt dlm Jusco..selesai sume tgk jam pkl 1.30 ktrg g la naik lvl 3 n bli popcorn hoho..
dr ape yg aku tgk The Chronicle of Narnia: The Voyage of The Dawn Treader best hehe..x rugi tgk..so tq kt akak aku sbb blanje haha..abis tgk wyg aku tmn akak aku g bli brg hoho time ni la penyeksaan b'mula..skt kaki aku weh tmnkn die b'jln yg die plak skt kaki sbb aku jln laju sgt haha cian ko..adik aku si Wani 2 follow jela huhu die ni jns x byk bunyi 2 yg org suke bwk die b'jln hehe..
Aku ade amik gmbr tp 2 sume dlm camera mak aku n aku lupe nk transfer msk dlm komputer aih..xpela nnt aku suuh adik aku mskkn dlm FB die..

Hari ni aku bgn awl gak la huhu mandi n b'siap pas2 tgk atas meja Mr Zul dh blikn aku breakfast weh hohoho seronok glr aku..die bli ns lemak+telur goreng+paru hoho sedap weh..tpt pkl 9.30 aku kejut adik aku si Nadirah suh die anta g Pekeliling so die pn bgn n b'siap..pkl 10 lbh mcm 2 aku kuar dr umah singgah Rose Garden amik kwn aku si Zaidatul n trs g Pekeliling..dlm keta kuar la mcm2 cte sepnjg ktrg cuti hehe ko mmg terbaik la Jed hoho..smpi Pekeliling pkl 10.50 tetb plak Jed m'jerit sbb die t'tgl bekalan mknn die dlm keta aku hoho trs aku call Nadirah pnyla adik aku t'gelak hehe..lawak btol ktrg ari ni..smpi Kuantan ktrg naik teksi sbb kwn2 yg wat delivery xleh amik hmm burn rm15..dlm teksi plak pakcik teksi pnyla semangat b'cerita..mula2 mcm ceramaha agama slps beberapa ketika b'tukar m'jd ceramah politik aih..nk xnk dgr jela..Jed jwb gak skit2 aku juz snyp n sengih jela sbb mmg aku x mnt bab politik ni..smpi2 blk aku sapu2 skit n solat Zohor pas2 lunch dgn Jed hehe..

Esok dh start klas Hematology so aku hrp sem ni b'mula dgn baik n b'akhir dgn baik juga (^-^)


2 comments:

RuBy said...

ye!! mari kita mulakan sem baru dengan penuh harapan!!!!! fighting!

Norlyana Nasrin said...

hait wakarimashita! yoroshiku onegaishimasu!
hoho slps klas hemato pelbagai persoalan timbul di benakku hehe

There was an error in this gadget