Friday, December 31, 2010

During my journey from Kuantan-KL


ok wlupn terlambat nk cte gak...smlm time kt terminal Kuantan aku t'jmp Prof Othman aka lecturer Microb aku dl..huhu die dgn isteri die naik bas yg sama dgn aku...mmg aku nk tgr tp asl aku nk tegur je mst ade bnd m'hlg..haih dh xde rezeki...tp aku ade gak la borak skit dgn isteri die itu pun time aku tlg die trn dr tmpt tggi kt platform bas...msk je dlm bas aku start ngantuk so aku t'tdo smpi Lanchang...aku dgr riuh2 gak kt seat blkg aku, rupa2nye Prof dgn isteri die tgh syok b'borak dgn passenger len yg kebetulan org yg dorg knl huhu..wlupn aku xnk eavesdrop tp t'curi dgr la gak sbb aku pn dh t'jaga kn? hehehe mcm2 cte kuar beb kebyknnye psl anak2 die la menantu la n family org yg dorg dok borak huhu....wlupn rs mcm rude je curi dgr tp ape kn daya bas t'sbt xde blk kedap bunyi n aku dok dpn seat dorg je...akhirnye smpi ke sdh aku x b'kesempatan tgr Prof hoho...oh klu nk tau pg b4 aku blk aku g klinik bl doktor 2 check die kata suhu aku 39 darjah Celsius n bg aku ubt n mc...b4 naik bas aku mkn la ubat yg Dr Faiza 2 bg huhu alhamdulillah lps 3 jam mkn ubat suhu aku trn n aku dh x pening2 hehe kr btl la ckp Dr 2 yg die bg ubat yg "kuat" pny kat aku hehehe thanks doc..

2 comments:

perindu_خلافة said...

syafakALlah.. sbelum tegur prof mesti ada link baik dgn isteri dia dulu ea lyana, bgtaw sape kita n so on, takut nanti wife dia ingat lyana nak ngorat husband die plak.. heheh >_<

Norlyana Nasrin said...

hahaha nnt x psl2 kne blsh dgn isteri die hahaha..

There was an error in this gadget