Tuesday, December 14, 2010

First Day of Sem 2 3rd year 2010/2011


Hari ni pkl 10am td dh start class Hematology & the lecture given by Bro Hamzah. Hoho sng ckp sepnjg lecture die aku blur & rs intimidate sbb die ckp sume basic pdhl ade je bnd yg br ari ni aku dgr..aih blh kata aku down skit la tp bl di pk kn blk + td Rubiah bg smgt skit so aku anggap its ok sbb ni br klas yg pertama so aku ade ms lg nk bljr n itu mmg tugas aku pn kt cni ye x? hehe ptg td dh start lab tp blm wat expriment. ktrg dikehendaki sign surat perjanjian etika dlm lab hoho mcm nk sign contract ape ntah..aku pnyla teliti setiap baris2 ayat sbb ko igt sign ni blh wat men2 ke? bl aku dh puas ati br aku tulis nama n no matric + sign dpn Bro Hamzah n Bro Saufi bl nama aku dipanggil. klu nk tau Bro Hamzah ni strict skit sbb td ade org lmbt so die x bg msk..nmpknye aku kne kekalkn imej bdk yg dtg awl la sepnjg sem ni n sem akan dtg..ala selama ni 30 minit b4 klas aku dh start b'jln kaki x pn naik bas dr mahallah insyaAllah aku akan maintainkn attitude ni..
ok ade bnd menarik skit yg aku bljr kt klas Hematology td psl personality & types of blood..
part 1 (click on pic for larger view)
part 2
but still do not believe it 100% b'coz after all ur personality is depend on u not ur blood type.

2 comments:

RuBy said...

agak nmapak nama ku disitu..hahaha~
aku tak sabar lak nak pg TOXICO nye kelas..ngahaha

Norlyana Nasrin said...

hehehe ade namamu diatas hehe..
hoho klu xde Toxico ari ni aku dh blk umah hahaha..sengal x br smlm blk cni hehe

There was an error in this gadget