Wednesday, December 15, 2010

Hello (^0^)

Hari ni aku free..wohoo. sbb xde klas so mcm biase la bgn lewat skit g mandi n trs g bli brunch n mkn dgn Fidah hehe..smbl2 mkn tgk cte Jepun tajuk ape ntah aku x igt tp yg aku tau Mocomichi Hayami yg b'lakon huhu..hensem do mamat 2..pas mkn aku blk bilik on9 jap pas2 solat..abis je solat aku tgk cte korea Secret Garden, Hyun Bin dgn Ha Ji Won b'lakon..cte ni best sbb watak Hyun Bin sengal glr..tgh syok tgk Ain ckp nk g KOM so aku tmnkn die sbb aku pn nk g amik brg zakat..otw g KOM 2 la something yg xleh blah t'jd kt ktrg...tgh aku syok jln2 & borak2 dgn Ain tiba2 ktrg t'dgr anjing m'yalak..mak aih meremang bulu roma den..slalu klu ade anjing pn ktrg lalu n anjing 2 wat selamba tp ntah apsal ari ni die suke2 m'yalak kt ktrg..hmm so ktrg ikut jln len..tgh syok jln ktrg perasan yg anjing 2 ikut ktrg hohoho time ni aku dh rs len mcm so ape lg b'lari la ktrg bl tgk anjing 2 dh xde br b'henti..adoi sakit jantung aku klu ari2 mcm ni...smpi KOM ktrg settlekn ape yg ptt & aku tmnkn Ain dok jap tggu Farah sbb diorg kne g KOS plak lps 2..so aku yg x brani blk sorg2 sbb tkt kne hambat pn tggu la skali..settle segala hal ktrg blk la mahallah..aku yg terer ni t'tgl plak hp aku kt cafe kak ana..pnyla dh smpi blk n borak2 dgn adik ipar aku nk dkt sejam lbh br aku perasan hp aku xde so aku mntk la adik ipar aku miscall n nsb baik kak ana smpn klu x hehe tgl sejarah jela hp aku 2..blh kata wlupn ari ni aku free xde klas tp aku full dgn mcm2 event hehe..life is unpredictable so enjoy it if u can't avoid it huhu

2 comments:

RuBy said...

nak p sedut cite ngan ko la..hakhakhak..
tapi nanti bila external hd pulang ke tuan nya~
hehehhe

Norlyana Nasrin said...

huhuhu aku fhm hehehhe (^-^)

There was an error in this gadget