Saturday, December 18, 2010

Home again (^-^)


Hehe kengkawan sila jangan dengki ye sbb aku skang kt umah wohoo!! saje je balik sbb skang ni kan xde ape2 lg so ape lg balik ke umah la kite...smlm la abis je klas EOP mass lecture trs je aku suh Apin anto aku g terminal n bli tiket on the spot.
aku dpt tiket pkl 1 n naik bas fav aku Bulan Restu huhu...smpi kt Masjid Ar-Rahmah kt Gombak pkl 3.50 mcm 2 n aku tggu jap kt stesen bas kt c2 sbb ayah aku x smpi lg..sementara tggu 2 ade la mamat2 motor yg tggu skali sbb time 2 tgh hujan so aku juz wat muke selambe jela smbl dgr lagu2 Korea dlm hp aku hohoho..30 minit mcm 2 aku nmpk keta ayah..ceh pttla lmbt rupenya adik aku si Nadirah yg drive sbb ayah aku nk ajo die jln so len kali bior die plak yg amik aku..sepnjg p'jlnan juz ckp skit2 je dgn ayah aku sbb adik aku dh tdo kt blkg hehe....
smpi umah dlm pkl 5.10 sbb traffic jam kt Templer Park. Rehat jap pastu pkl 5.25 sku ikut adik aku kuar g amik kakak dgn mak aku blk keje..smpi kt tmpt keje dorg nsb baik dorg xkuar lg  so ktrg rest dl..aku ckp dgn adik aku yg aku kne tkr tmpt dok seat blkg sbb mak aku x ske dok seat blkg so aku kuar la..adik aku yg keji bl aku kuar je die trs lock pintu so aku x dpt msk keta..pnyla aku wat drama sedih kt luar keta suh bdk 2 bukak pintu yg die plak bantai gelak gila2 kat dlm..
aku
adik aku
dpt je aku msk keta trs aku bantai bdk 2 sbb brani die jatuhkn air muke aku kt dpn guard2 Euro 
lps 2 ktrg g Tesco sbb kakak aku kne bli brg utk Christmas Party kat tmpt keje die..aku dgn adik aku g singgah kdi buku sbb aku nk cr komik..tgk2 xde pn komik yg aku nk haih..ktrg yg blur trs naik 2nd floor n cr akak aku dlm Tesco..time ni adik aku wat dajal lg..die bantai men2 konon aku curi gula la kertas la pdhl aku innocent je jln dgn die..kuang ajo pny bdk nsb baik aku x kne thn ke ape...cr2 rupenya akak aku g cr brg kt Kedai Smart..ceh tp prank Nadirah sengal x abis lg bdk 2 wat kecoh kt Kedai Smart 2 konon2 aku amik buku la ape la adoii pening kpale otak aku dgn bdk 2...dh siap m'beli ktrg nk blk la tp tgh trn dr escalator tb2 dpt kertas promosi Canadian Pizza huhu terpikat sudah..trs g Canadian Pizza n order 3 pizza yg harganye juz rm55 hohoo pki kupon n lg skali kakak aku blanje hehehe

Meat Lover

Turkey Hams Pizza

Hawaiian Lover
mlm 2 ktrg mkn pizza jela lgpn mak aku mmg x msk sbb ade psr mlm hehe..
Hari ni family ktrg mkn lauk b'asaskn daging sbb mak aku nk abiskn daging korban dlm peti ais umah ktrg hehehe sakit jaw aku sbb dok mengunyah haha...okla smpi cni jela aku merepek..huhu klu perasan entry kali ni dh jd mcm cerita b'gambar hehehe

okla till the next time (^-^)


No comments:

There was an error in this gadget