Wednesday, December 8, 2010

I'm back

selepas beberapa hari berhibernasi, i'm back baby hoho..sbnrnye aku busy skit sbb mak ayah aku xde kat umah since ari Ahad & smlm br blk so aku la yg kne msk ape sume...hoho mmg fully housewife u now..oh aku dh tgk result exam sem lepas..hoho..alhamdulillah walaupun result tersebut mcm....aih xpela kte ptt bersyukur ye adik2? ok aktiviti kat umah mcm biase la masak. mengemas, lipat baju bla bla bla..tapi aku ade lg 1 aktviti yg aku rs x normal bg housewife biase hehe..
ok let me reveal it hohoho
hoho ape bnd ni? hehehe juz a teaser..
ok real pic
ok ni sbnrnye adelh music keyboard yg aku syg glr2..aku dh ade bnd ni since standard 6 after UPSR. Keyboard ni ayah aku yg bli utk saje2 die men tp skang aku dh wat mcm harta bnd sndr hehe. Aku x trima ape2 piano lesson tp aku boleh men keyboard ni bb aku blaja sendiri tp ade limit sbb aku x reti men pki dua2 belah tgn..yela dh kata xprnh trima lesson & aku x biase..slalunya aku akan dgr lagu dan terus men..aku men ikut suke ati w/o music note k? skang aku tgh practise lagu C.N Blue - Love Light sbb lagu ni mcm sweet huhu..ade gak wat lagu orange caramel - magic girl..klu aku rs nk record kengkdg aku record & bg kwn2 aku dgr xpn send kt akak aku bg die jeles hehe..lagu yg aku prnh record & bg org dgr ialah 2PM - Tired of waiting..hehe..lagu first yg aku men pki keyboard ni ialah Take me home..hmm ape lg ha? hmm dulu mak aku prnh nk anta aku dgn akak aku g music academy, time 2 aku pilih nk men violin & akak aku piano tp disbbkn ade financial problem hasrat t'sebut t'kubur begitu saje..haih..sad love story ni..ok la smpi cni jela aku merapu..till the next time (^-^)

p/s: nmpk x ade key yg x btol? ni adik aku si Nadirah yg patahkn sbb die t'jatuh..aih rosak music aku..

2 comments:

RuBy said...

Kat umah ak ade gak...ngahahha...adik ak nya la tapi...ak reti maen lagu happy birthday je..ngahahah

Norlyana Nasrin said...

oh yeke..hehe adik aku pn reti hahaha..sila blajo lg

There was an error in this gadget