Wednesday, December 1, 2010

U got a midnight call..


Mlm td aku msk tdo awal..hoho malangnye aku xleh pejam mata aku hoho punyala aku b'guling2 atas tilam 2 nsb baik xjatuh t'golek heehee..elok aku br nk pejam mata dlm pkl 12 lbh mcm 2 Azra call aku mula2 die anta msg, bl aku x reply die call la ape lg..hoho aku dgn mls pn angkat la..mula2 nk sound mkck 2 tp x jd sbb die blh tny soalan sengal "ko dh tdo ke?" pas2 trs gelak so aku yg kesian kt die trs la borak2 dgn die..b'mula dr kisah die kne drive utk g umah atuk die b'tkr kpd kisah biawak la selipar la laptop etc hhehehe sedar x sedar mau dkt setgh jam aku borak dgn mkck sengal 2..asalnye die call sbb die x leh tdo tp die dh kaco tdo aku hoho aku siap warning die smpi2 UIA nnt aku cr die sbb nk bg pelempang "thank you for disturbing my beauty sleep" hehe nsb ko la Azra..
Dlm tajuk yg ktrg borak ade la t'sentuh skit psl final exam pny result yg ktrg xtau bl nk kuarnye..ktrg dua org ni mmg rsu giler sbb yela ssh glr2 kot paper2 ari 2..tp dh wat kn so tawakkal jela..ade gak bukak cte psl IT hoho yg ni lg rsu sbb tkt xdpt yg dkt dgn umah nnt ssh plak nk cr kenderaan la ape la bla bla bla..aih abis je borak dgn mkck 2 aku try tdo blk..hoho b'guling2 mcm tenggiling gak la br la dpt tdo hoho zzzZZZ

2 comments:

RuBy said...

result 6hb ni!!!
argh!!

huhu~

Norlyana Nasrin said...

oh yaka rubiah..
hoho takut gilerz....
(@.@)

There was an error in this gadget