Friday, December 10, 2010

Yesterday~

Semlm aku meletup hoho..setelah ditahan sekian lama semlm aku dh x thn so aku lpskn gak..hasil letupan kerusi kt umah aku rosak skit & bdn adik aku lebam2..nk tau sbb ape? Adik bongsu aku dh makin kurang ajar dgn aku..xpyh la aku cte lebih2 yg penting mmg kena budak 2 smlm..tp mlm je elok blk..hmm




mlm smlm aku tlh mengepow akak aku hoho..ktrg suh die blanje mkn kt McD..yg benarnye x tau nk mkn kt mne so g jela c2..kt atas 2 gmbr2 yg aku amik kt c2 hoho..perasan x xde 1 pn gmbr adik bongsu aku? hoho sbb aku mstill marah lg time ni..hmm agaknya aku ni jenis b'dendam ke? haih xtau la..

4 comments:

perindu_خلافة said...

haish.. rizQan harap lyana x meletup dalam class kita plak, sebab ia akan melibatkan jumlah kecederaan yang lebih besar, memandangkan kita berkumpul ramai2 dalam satu2 masa, nnt effect macam kena WMD la plak.. hahaha ^_^

p/s: mula2 baca ingatkn letupan itu kent*t, sebab kerusi rosak kn, heheh >_<

Norlyana Nasrin said...

haha dlm klas x kot sbb malu do rmi sgt haha..

kerusi rosak sbb kte terajang kerusi 2 lps geram..huhu mmg sakit hati btol tp ape2 pn gaduh skjp je sbb adik beradik kn..

huhu kent*t? hahahaha xkn la kent*t smpi rosak kerusi? hhahahhaha

perindu_خلافة said...

fuiyoo.. terajang kerusi,

tp ingat lgi ada pesan cikgu skolah dulu,
kalo kite tengah marah kekuatan yg kita ada tu memang luar biasa, jadi kalo tendang kerusi sampai pecah pn masih cool w/pun sakit jugak kaki tu..

so lebih baik gune kekuatan tu untuk hikmah bersama, contoh lari laju² keliling sekolah pastu kutip sampah yang kita jumpa masuk dalam tong sampah.. erk!?

terfikir jugak boleh ke?? huhuhu

Norlyana Nasrin said...

haha klu dh marah mmg x pk ape 2 yg jd tindakan luar kawalan mcm 2..

nk lari keliling smbl kutip smph? hehe xnk ktrg dh byr maintenance so biar org2 yg b'kenaan yg kutip haha poyo je ayat..

ku juga tidak begitu rajin utk mengutip smph hehehe (^-^)

There was an error in this gadget