Monday, January 31, 2011

31/1/2011 (smbgn)

Smpi2 umah igtkn blh relax..huhu nmpknye x..Mr Zul dgn Cik Puan Zalinah ajak ktrg sume g kuar mkn..so ktrg g mkn kt Pak Hailam Restaurant kt Tesco while my parent g mkn kt Santai sbb x ske menu Pak Hailam haha












potato wedges

Chicken rice set

Dry Wantan Mee

Curry laksa


Mee Hailam...pelik kn sbb bkn wrna hitam...
disebabkn ktrg 4 org je yg mkn kt Pak Hailam..so suasana jd glr2 havoc n lps mkn time aku main2 dgn akak aku aku t'tolak gelas n pecah....alamak....pnyla bsg Si Zulaika 2 tp die gak salah sbb kaco aku sape suh..haha so trs ktrg byr bill n aku bgtau aku pecahkn gelas hehe..xtau la die cas brape tp aku tgk bill ktrg xla mhl..fuh nsb baik klu x.....
smpi umah aku btol2 exhausted n g mandi...hahaha as a conclusion msk ari ni 3 ari aku g Pekeliling n I'm beat..hohoho ok bye yeom..
p/s: aku ade bwk note Toxicology tp xbuka2 pn sbb bz do..dan akhirnye file scorpio yakuza aku terbiar sepi...

2 comments:

perindu_خلافة said...

pecah kaca pecah gelas,
sudah pecah, buat xtaw sudah.. hahaha

haish kalo kedai rizQan la tuh,
rzqn x minx bayar pn harga gelas,
tp nk tgkap gambar korang sorang2,
pastu paste kt setiap blog n tampal kat setiap restoran area s'ngor, blacklist ^___^

sbb...

Norlyana Nasrin said...

hoho kte bgtau kt org 2 tau..

ceit apa pny worg..
kejam oo..
t'paksa mkn kt umah jela mcm ni haih....

There was an error in this gadget