Monday, January 31, 2011

31/1/2011

Bye Kuantan n hello California kikiki...ok start from beginning..
Pkl 11.45am ktrg check out from Hotel Bestari n trs g Pejabat Daerah Kuala Lipis
ni jambatan kt Sg Jelai from inside the taxi

mke Nadirah still ngantuk haha
Pejabat Daerah Kuala Lipis








aku amik gmbr bdk ni bkn sbb die comel tp die asyik pndg aku smbl ternganga haha

pejabat ni since 1919 hoho



koh saerah pose dpn pejabat ngehehe
selesai je urusan aku call taxi suh jmpt...tggu pny tggu itu taxi tarak sampai2 adoiii..tgh2 syok tggu tibe2 ade sorg uncle India dtg n greet nenek dgn acik aku..hoho rupe2nye uncle ni kr kenalan lama mereka2 ini..maka b'bual la mereka..abis borak2 uncle ni offer nk anta ktrg g stesen bas hehe..huhu rezeki jgn ditolak..smpi stesen ktrg ckp la tq n adik aku offer nk bg upah tp uncle 2 marah kat adik aku sbb die kata die dh knl lama dgn wan n acik aku so die xnk trima upah..hoho terharu aku....smpi2 je trs dpt tiket n tggu kjp je trs dpt bas blk KL kali ni Kuala Lumpur ngehehehe..





ni cara adik aku tdo dlm bas
smpi Pekeliling kr2 pkl 3.45pm..smpi2 sume prt lapo so aku bwk la dorg g kedai mkn..hoho mhl oo mkck 2 cas ktrg..mkn ns biasa pn kne smpi rm29 haih..xpela...pas mkn ktrg g cr bas nk blk Rawang..
dlm bas SJ no 43 hehe

gaya mkck ni wat aku dgn adik aku t'gelak2 


ok dh smpi kt Rawang..tgh tggu ayahku jmpt

smpi je trs blk umah..n entry pasni ade smbgn skit ngeheehehe

p/s: dgr kata umat Islam kt Mesir tgh struggle skang..hmm kesian dorg..moga Allah selamatkn dorg...amin..

2 comments:

perindu_خلافة said...

rizQan rasa la kn,
budak yg asyik ternganga bila tgk lyana tu terkesima sbb dpt jumpa artis california,

bagus2,
ni la semangat muafakat yg dituntut,
memandgkn kita dah lama duduk dalam negara majmuk,
lepas ni giliran lyana n family plak balas budi uncle indian tuh k (",)

Norlyana Nasrin said...

hahaha popular akak nsb baik die x mntyk autograph haha...

2 la insyaAllah..
uncle 2 siap suh ktrg g umah die bl g Kuala Lipis lg..ngehehe

There was an error in this gadget