Sunday, January 30, 2011

From Hotel London to Hotel Bestari

Hai adik2..kini akak tgh relax2 kt Hotel Bestari..mst korg pelikkn apsal plak minah ni blh stay kt hotel plak tiba2..hehe mcm ni yg sbnrnye aku, Nadirah, acik n Koh Saerahku blk Kuala Lipis utk settlekn urusan tanah..pkl 7.30am ktrg naik bas dr Rawang ke Pekeliling..pkl 9am br ktrg naik bas g Kuala Lipis
Kwon Ji Yah bunny ear hehe

kwon ji yah n koh saerah

me n Nadirah


acik n koh saerah

so mula2 ktrg reservation kt Hotel London..dgr mcm grand je kn? Hotel London.....
tv yg ade chnl ESPN je

tgk la katil n lantai 2.......

kem pelarian
msk2 je aku dh t'bau busuk rokok yg xleh blah pny kuat..katil die hapak n cadar plak dh start nk decolorising..bilik air toksah cte..igt blk blh rs nk muntah korg tau..so aku yg xpuas hati try la nk deal dgn person in-charge tp die xde plak so ktrg kuar dulu g mkn n tenangkn fikiran..blk2 tgk org 2 dh ade so aku bgtau la yg klu blh aku nk tkr bilik sbb condition bilik ktrg 2 mmg teruk..korg nk tau ape die jwb? " klu mcm 2 awak tkr hotel lain jela sbb klu tkr nnt mst awak komplen lg....." aku dh start nak naik hantu tp xpe nsb baik aku blh kwl + org 2 dh kire mcm pkck2 so xleh nk kuang ajo dgn die..haih...so aku dgn adik aku g amik brg2 n kuar..kt luar blur nk cr hotel len..nsb baik ade 1 uncle cina ni tgh relax2 dpn kdi die..so adik aku tny nk cr taxi kt mne n uncle 2 dgn baik hatinya tlg tnykn no taxi utk ktrg,,huhu thanks uncle..aku call n smpi je taxi trs aku suh bwk g Hotel Bestai sbb ni je hotel yg aku nmpk td otw nk g Hotel London..smpi2 trs tny bilik n check in..harga? 2 kali ganda dr Hotel London tp xpe aku puas hati sbb bilik die kms & lawa huhu siap ade wifi lg 2 yg aku leh update blog hehe...(aku t'tgl bluecube kt umah huhu sengal)
agak b'sepah sbb br smpi n trs nk on9 hahaha


aku suke bilik air die huhu

aku akan stay cni smpi esk je pn..huhu cuti ni byk travel plak..hari khamis ni g Langkawi plak huhu..klu ade duit lbh aku bli souvenir ye? hehehe (^-^)

3 comments:

perindu_خلافة said...

bagai langit dengan bumi kot.. hahaha, xpe bayar lebih skit dripada byr skit tp still x puas ati, hoho >_< LONDON ea?! keskeskes

RuBy said...

tau takpe....bagai langit dan bumi! hahaha
selamat bercuti!!
jeles,,,kali ni aku terperap kat bilik je~
hohoho

Norlyana Nasrin said...

rizqan : hehe sememangnye..London la sgt..haih kte smpi warning kt wan dgn acik kte "don't even try to mention Hotel London in front of me ever again" glr trauma...

rubiah: hehe sian die hehehe...nnt ade duit lbh aku bli souvenir ye rubiah haha

There was an error in this gadget