Friday, January 28, 2011

Happy day (^-^)


Hehe td aku br je lps present tjk Arsenic utk presentation Toxicology..huhu trs trg ckp aku xtau apsal jd nervous giler2 so aku rs aku present dgn gaya mengelabah..huhu sorry kt group members n kwn2 yg kne dgr hehe sorry..aku ade gak lupe nk bgtau 1 point psl arsenic..hmm arsenic ni odorless n colorless so it is the favorite tools of the murderer to kill other human. Long time ago, people used silverware to detect any poison in their foods n drinks because silverware will change color if they contact with poison. OK trs trg ckp aku ketaq lutut oo td..time nk bg conclusion aku pgg kertas sat tgk point skit tp tgn aku shake giler2 smpi org len nmpk..haha aku ade Parkinson kah? hoho doa2kn itu bkn sympton2 Parkinson...

esk pkl 8am insyaAllah aku akan naik bas blk ke California..huhu sape yg xtau mst ckp giler ke ape bdk ni naik bas blk California..hehehe Rawang aka California sbb cuaca sne panas ok? huhu rsnye aku kne dok umah jela klu siang2 sbb kang xpsl2 t'dedah dgn UV radiation huhu gedik glr...tp slalu aku outing dgn adik2 aku time mlm2 xpn g shopping mall yg t'tutup sbb kami x thn panas..ceh pns kt Pdg Masyhar nnt mcm mne? oooppss...lg 1 ktrg kuar mlm sbb siang akak aku keje weh..klu die xde sape nk support? PTPTN aku dh nk jd memory cinta lama dh..haih..xpela lg sethn lbh je lg pas2 aku xkn b'gntg kt PTPTN tp kne byr blk lo..huhu blm ape2 lg dh hutang hehehe....ni aku br blk dr klas kaunseling..huhu ari ni aku xtau apsal aku active sgt dlm klas..huhu mulut aku x berenti2 b'ckp n dok men2 dgn classmate2 aku hehe kheyo pn layan je aku yg dh x brape btol ni hahaha...td ade wat skit interview session with client..ktrg bljr cr utk paraphrasing, summary &reflecting huhu...after all aku men2 jela tp ade gak ilmu aku dpt..
ok la nnt ade ape2 story aku akan update lg huhuhu adios (^-^)

5 comments:

RuBy said...

yang ko pegi pegang ketas tu semalam kenapa...ahahhaha...

selamat becuti, tomodachi!

perindu_خلافة said...

sbenarnya infection tu berlaku masa tangan lyana contact dgn kertas yg tulis point conclusion.. sbb tu terus kena parkinson, jangan risau k, lepas tido 24jam kat rumah.. keadaan akan beransur pulih, huhuhu

Norlyana Nasrin said...

rubiah: dh aku terlupa yaws 2 ape..hahaha thanks ko pn slamat b'cuti

rizqan: haha rizqan nmpk kah? hehehe..
yeah its getting better huhu tq2 (^-^)

perindu_خلافة said...

hahaha.. berkesan kn,
nywy setiap pergerakn yg berlaku kt depan tu memg obvious, semua org buleh nampak kecuali yg tertido la, ngee >_<

Norlyana Nasrin said...

sgtlah berkesan..ngehehe..
huhu tp xpe US - United Nation Pudin gak yg plg bombastic hehehe

There was an error in this gadget