Thursday, January 27, 2011

Jatuh, Tersungkur n Bangun balik..


Pelik dgn name entry aku kali ni? hehe ni idea adik iparku, Saf hehe. Hari ni ktrg minum ptg same2. Menu? Roti Gardenia kosong dgn air milo O tp alhamdulillah kenyang. Hehe rs sedih plak minum ptg simple camnni so secara x sengaja aku t'nyanyi lagu tema "Bersamamu" Tv3 yg Jaclyn Victor dok nyanyi 2 hehehe asyik ulang verse yg same
" berkali tersungkur~ pandanganku kabur~" hahaha

pas2 ktrg story2 skit psl family & cuti raya cina pas2 adik beradik la...yg best topik ktrg x putus2 hehe smpi ringtone handset pun ktrg cte gak hahaaha..tgh syok2 cte aku t'ingat plak lagu T-ARA - YAYAYA so b'henti cte nyanyi jap n wat tarian die dgn diikuti oleh partner in crime ku Safarina yg stress sbb ari ni exam die dipostponekn oleh lecturernya..yelah mane x nya kawan 2 dok study smpi dpt mata panda..tidur x lena..mandi x bsh & sbginye..sbgi kakak ipar yg mengambil berat tentang kebajikan adik iparnya, aku hiburkn la bdk 2 dgn aksi2 sengal aku..hehe..untung oo jd adik ipar aku hehehehhe..

oh td ade lg presentation utk Toxico huhu group aku no 30 so esk la aku kne present..cuak? hehe skit la tp drpd dok delay smpi abis cuti baik wat skang ye dak? O.o

hmm td b4 g klas aku call adik aku tny psl tiket KL-Kuantan aku..aku suh die tkr tiket aku dr ari Ahad ke ari Isnin sbb insyaAllah family aku akan g vacation lps g umah Popo aku time Gong Xi Fa Cai nnt..tp malangnye xleh tkr n aku kne bli tiket len haih...xpe la so korg klu ade sesape nk tiket KL-Kuantan 6/2/2011 pkl 3.30 sila bgtau aku k? jaane (^-^)

4 comments:

RuBy said...

aku present no 2 esok!!!
ARGHH!!!!

sila tengok aku memalukan diri sendir esok!!

popo, happy chinese new year!! angpau ade tak untuk kawan2~ ngahhaha

Norlyana Nasrin said...

huhu yaka..

aku group no 30 ngehehehe..

ala relax la rubiah mari kte memalukn dr b'sama2

hoho popo aku ckp kt ko xyah bg hahahaha

perindu_خلافة said...

dan aku kena buat ape plak?
huhuhu

Norlyana Nasrin said...

haha rizqan mst dh tgk ktrg gelabah kn td?
hahaha...tkt oo...

There was an error in this gadget