Saturday, January 8, 2011

Malam scary2 dgn adik iparku


Smlm aku dgn adik ipar aku tgk cte Phobia 2 sme2..sblm ni ktrg tgk Phobia 1dgn Mas tp ari Rabu ari 2 die blk sbb tok die meninggal so tglla Safarina aka adik iparku sbgi partner in crime as Ain went out outing with her friend...dimulakan dgn segala persiapan2 kegelapan dlm blk aku n kawtim2kn segala urusan2 yg septtnye, slps  10 minit ktrg mula b'gelap + siap2 peluk bantal & selimut yg ade hehehe...start2 movie 2 dh rs seram sbb intro music die lme sgt ok xpe lg ktrg carry on..pas2 tgk hero utk cte 1st huuhuuhu hensem oo bdk ni (mmg bdk kot) tp kne botak sbb nk jd sami ok tgk lg smpi la habis cte yg pertama.hmm x seram sgt juz geram sbb muke bdk 2 jd x hensem sbb kne baling dgn batu isk isk isk...ok cte kedua psl bdk laki comel yg accident n kaca msk dlm kaki tp die wat muke maintain je..huhu yg ni aku geram gak sbb bdk comel ni kne kaco dgn roh laki tua yg nk kne euthanasia pd keesokkn hari huhu seksa bdk 2 aku tgk..cte kedua pn x best sgt so proceed yg ke-3 hmm start2 je tgk 2 org bdk jepun comel nk mntk tmpg dgn keta2 len sbb g Bangkok tp x dilyn last2 yg bdk laki jepun 2 kuarkn duit br la ade lori stop..nk dijadikn cte dlm lori 2 dorg bwk mayat org yg dh disumbat dgn dadah hmm yg paling xleh blah cte ni b'tkr jd cte Zombie Kg Pisang la plak..mayat2 2 sume jd zombie n hisap darah org..aik zombie+vampire dh ni...ahahahahaha aku x tau sme ade nk gelak ke ape sbb last2 sume mati hmm...ok cte ke-4 psl soerg perempuan yg buka syarikat jual2 keta t'pki n die jual keta2 yg dh accident trk just cover2 dgn cat n tempa blk...haih yg ni kesian plak kt anak perempuan 2 mati sbb hantu keta 2 bls dendam hadui...bosan last skali cte yg mcm ade kaitan dgn Phobia 1 sbb pki pelakon sme n jln cte lbh krg sme..yg ni klaka skit tp last2 tetap sume pn mati....makanya aku conclude cte ni X BEST n X SERAM PUN just effect2 darah 2 je yg bg die seram suam2 kuku..hmm tp aku b'kelubung gak dlm selimut sbb aku x suke sgt bab2 t'kjt ni hehehehe...

2 comments:

perindu_خلافة said...

hahaha..
dan semalam pulak tanpa dirancang rizQan pegi tengok midnight movie citer paranormal activity 2,
semuanya berlaku just dalam 15 minit lepas habis exam, hahaha review utk citer tu plak, macam biasa banyak terkejut je.. ^_^

Norlyana Nasrin said...

hahaha kiranye kte melakukn bnd yg sama la smlm haha..cte hantu ni kekdg x seram pn just bg org t'kjt hehe..lagi best klu ade versi 3D heheehee

There was an error in this gadget