Monday, January 17, 2011

Me n Jed


Td lps solat maghrib aku xtau apsal mata aku gila2 mengantuk so aku tdo la kjp dgn harapan kang Isyak br la bgn blk tp...akhirnye smpi pkl 10pm br la aku nk bgn 2 pn lps 2 kali Jed call aku tny bl nk bgn huhuhu..bgn2 je trs g amik wuduk n solat Isyak hehe..abis solat trs g blk Jed sbb nk amik skit info psl Toxicology presentation group ktrg..b4 g 2 Jed dh warning suh aku bwk video2 Beast (ikutkn ati nk je aku tny ko nk rimau ke singa sbb die juz ckp "jgn lupe bwk beast")..smpi je "gua" Jed trs aku bg external aku suh die "sedut" ape2 die nk n amik skali bhn2 toxico..hehhee nk tau mcm2 ktrg cte bygkn aku smpi 'gua" die pkl 10 lbh n blk dlm pkl 12 something..aku tnjk gak blog aku kt die dh alang2 die buka internet time 2..hehe bila bc blk entry2 lame n tgk komen kengkwn ktrg bantai gelak glr2 hehehe..korg tau x cte "Ghost"? aku t'buat something imitate cte 2 yg Jed rs lawak so pnyla die gelak smpi x kuar suara..haha sorry la kwn ko ni "badut" x leh blah hehehe ala Jed ko buat lg byk bnd lawak just aku je mls nk gelak hahahaha...aku xleh bygkn mcm mne klu die t'baca entry ni huhu nmpknye aku kne get ready perisai so bdn aku x lebam kne balun dgn die hehehe..ape2 pn thanks sbb jd kwn aku for these 13years..kamsahamida thank you (^-^)

2 comments:

RuBy said...

nad pukul saket!!
tiap kali cakap mesti nak pukul2~ hahaha
duk sebelah dia kena kental tangan..hahaha

Norlyana Nasrin said...

that's her specialty hehehe..
aku dulu smpi lebam2 ko tau

There was an error in this gadget